Nye gulve... JA TAK

Musthaves fra Ellos + rabat

Indlægger er sponsoreretimage–  BOBETTE POSTER  –

BONUS INFO

Lige nu får du 20 % på hele boligsortimentet hos ELLOS

Den anden dag kom en lækker pakke fra Ellos ind af døren. I den var den fineste plakat (JA, jeg er afhængig, I know!;) Der har efterhånden hobet sig en del plakater op rundt omkring i vores hjem, så for et par dage siden besluttede jeg mig for. at samle nogle af dem i en rammevæg inde i stuen. Den fortryder jeg ikke lige foreløbig. Det er skørt, hvordan noget på væggen faktisk kan få rummet til at virke større. Sådan har jeg det med vores stue lige nu. Rummet virker faktisk længere, fordi rammevæggen er kommet op. Og det er selvfølgelig altid skønt, men især fordi vi har lige besluttet, at den af af vores stuer skal inddrages til børneværelset;) Tæppet under stuebordet kan I se HER.

image  –  LITTLEPHANT PUDE  –

Jeg er super glad for min nye væg, hvor plakaten fra Ellos passer perfekt ind. Den er så enkelt og fin. Jeg er snart ved at være ved et resultat i stuen, hvor jeg rent faktisk er tilfreds. Som I måske har opdaget, så har har jeg en kæmpe trang til at lave om hele tiden, til min kærestes store irritation. Så hvis nogen har nummeret på en, som kan kurere kronisk trang til at omrokere, så tror jeg Morten er meget interesseret i nummeret;) image–  WOODLY UR  –

Der er også kommet et fint nyt ur op ude i køkkenet. Jeg er efterhåneden startet på en samlermani inden for lyst træ. Jeg elsker mit mørke teaktræ, men er på den anden side også ret vild med det skandinaviske lyse træ. Der kommer lidt ind ad gangen, og jeg er vild med det.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye gulve... JA TAK