Arkitektonisk tidslomme fra Søstrene Grene

DIY Smukke ferieminder til væggen

Indlægget er sponsoreret

imageimage Sommeren er ved at være forbi, men du kan nemt forlænge følelsen og minderne af sol, sommer og strand, ved at hænge dine feriebilleder op på væggen. Denne DIY er super simpel og nem at lave, og resultatet er så fint. Det eneste du skal bruge er:

-Billeder

-Snor

-Små klemmer (købt i Søstrene Grene)

-En naturgren

-Træperler

Jeg har haft glæden af at teste den nye printer fra HP, som gør det super nemt at printe billeder fra telefonen. Jeg hader at skulle have computeren frem, så alt jeg kan bruge min telefon til, elsker jeg! Det gør bare tingene lidt nemmere! Billederne har jeg taget med min Iphone, på en skøn forlænget weekend på Langeland, med en flok fantastiske tøser. Helt uden mænd og børn. Jeg må sige, mine fordomme om Langeland fik kamp til stregen, og der er en super smuk natur på Langeland.

Nu pynter mine dejlige ferieminder på væggen, sammen med mine DIY lysestager af marksten (se den HER). Så er der ligesom dømt naturhjørne;)

Hvis du ikke kan finde klemmer, eller bare ønsker et endnu mere enkelt look, så kan du også klistre billederne direkte på væggen eller på køleskabet. Der er nemlig klister bagpå billederne. SMART! Jeg er faktisk også ret imponeret over billedkvaliteten. Især de store billeder i sort/hvid, som jeg har printet et par stykker, er blevet super gode på fotopapiret. Printeren forhandles i øvrigt på Wupti og i Bilka.

imageimage

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitektonisk tidslomme fra Søstrene Grene