DIY Smukke ferieminder til væggen

Nyheder fra IKEA

Jeg har været en tur forbi IKEA. Nyhederne fra det udsendte katalog lokkede. Jeg er kæmpe fan af IKEA, jeg magter bare ikke rigtig varehusene (Er jeg mon den eneste?;)) Med mindre man kan komme derud en mandag formiddag lige til åbningstid, så tager det MEGA lang tid at komme igennem butikken, og det er sjældent noget jeg har tålmodighed til. Men denne gang fik jeg lokket min kæreste med. Familietur i IKEA. YES! OBS: Kæreste+barn med i IKEA = Kridt skoene og INGEN svinkeærinder! Jeg havde lykkeligt glemt, at Morten er en tikkende bombe i IKEA. Først går det faktisk meget godt. Han smider sig i samtlige senge og sofaer på vej gennem møbelafdelingen, men når vi nærmer os småtingsafdelingen (Som jeg synes er sjovest) er tålmodigheden ved at slippe op, og i køen går det helt galt – så er det bare med at komme ud til bilen i en fart… HAHA.

kullaberg-kontorstol-sort__0410367_PE594805_S4kullaberg-skrivebord-sort__0429436_PE584013_S4

KULLABERG kontorstol i sort

kullaberg-kontorstol-sort__0410384_PE594800_S4

KULLABERG kontorstol i fyrretræ

flimra-glas__0498248_PH136850_S4

FLIMRA Glas

Men nå, lidt fik vi da med ud derfra;) Ud over denne her overfede kontorstol, kom vi også hjem med en masse glas. Jeg ville gerne have haft glassene på billedet ovenover, som er en nyhed fra kataloget, men jeg tror, at Morten syntes de var lidt for pyntede. Jeg ville også gerne have luret mere på denne her smukke glaskuppel, men på daværende tidspunkt var begge drenge ved at eksplodere. Så det må blive en anden gang, når jeg kører derud – ALENE!

harliga-glaskuppel-med-bund__0444759_PE595243_S4

HÄRLIGA Glaskuppel

   

3 kommentarer

 • Sofie Bille Lundby

  Fedt! Så vil jeg tage ud at kigge på den selv 🙂 Ja, Småland var bestemt en succes for os alle tre.
  Tak for hurtigt svar.
  God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Ej hvor herligt at de ville “parkeres” der;) Det må have gjort turen en del nemmere og en succes for alle. Jeg er SÅ glad for stolen og sidder faktisk slet ikke i sofaen mere. Og klager bestemt heller ikke over kvaliteten. Jeg er meget tilfreds. Og jeg kan klart anbefale at købe skamlen til også. Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Bille Lundby

  Hej Louise

  Ja en tur i IKEA kan helt klart være udmattende. Har lige været der med mine to seksårige, som på eget initaitiv blev “deponeret” i Småland, og ikke var til at få med ud derfra igen 🙂
  Men ang. stolen, den overvejer jeg selv at købe. Hvordan er den at sidde i? Og hvordan er kvaliteten?
  Vh, Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Smukke ferieminder til væggen