Lidt mere om gulvtæpper og flyttedage

Smukke farver fra Sadolin og konkurrence på Instagram

Indlægget er sponsoreret

Det behøver slet ikke være så svært at ændre med maling. Tit skal der utroligt lidt til, for at lave en stor forandring i hjemmet. Det er en af de ting som Sadolin sætter på fokus i deres nye farvekollektion. Kollektionen har både dybe farver til den modige, og rolige og jordnære farver til de lidt mere forsigtige. Udover den superflotte farvekollektion, har Sadolin også lavet en ny GENIAL app. Den hedder Sadolin visualizer. Med den kan du “prøve-male” samtlige farver fra farvekortet direkte på din væg derhejmme. Du holder blot app’en op foran den væg du vil male, finder den ønskede farve, og vupti, så er den på væggen. Og du kan endda gemme billederne af dine forskellige vægge, eller af den samme væg med forskellige farver, så man kan sammenligne og finde lige den farve, som du allerhelst vil have. Jeg har afprøvet den, og den er mere end godkendt! Jeg har faktisk snart farvelagt samtlige vægge i huset. Nu mangler jeg bare den svære del! Godkendelsen fra manden i huset…. Godt han ikke har så meget at skulle have sagt;) Farveprøver er total outdated. Nu behøver du ikke at røre en finger, for at finde den helt rigtige farve. Og det er bare med at prøve løs! På min Instagramprofil, kan du nemlig være den heldige vinder af et gavekort af hele 5.000 kr. til valgfri Sadolin maling. Det eneste du skal gøre for at deltage, er, at smutte over på min Instagramprofil og svare på:

1. Hvilke overflader har Sadolin lavet sin efterårskampagne, Mini-makover, på.

2. Post et billede af en kedelig overflade/ting hjemme fra dig, på din Instagramkonto

3. Fortæl hvordan du vil forandre denne overflade/ting med maling. HUSK at tagge #sadolindanmark & #sadolinminimakeover.

Konkurrencen slutter den 30. september 2016 og vinderen får direkte besked i kommentarfeltet. Så husk at have en åben profil;) OBS: Svarene på spørgsmålene finder du på Sadolins hjemmeside – her finder du også masser af inspiration og andre fine make-overs.

På billederne nedenunder, kan du se hvor stor en forskel maling kan gøre i et rum. Sadolin har også lavet en Mini-makeover af et køkken ved at male lågerne. Så nemt kan man få en følelsen af at få et helt nyt køkken og så ovenikøbet på budget!

924A7164_JE924A7056_JE 924A7075_JE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere om gulvtæpper og flyttedage