Oktober ønsker og en rabatkode

DIY Lav din egen opbevaringskurv

image imageJeg har haft symaskinen fremme igen, og har denne gang syet en “mulepose” til en kurv med hjul, jeg har lavet ud af havehegn. Jeg har tidligere lavet en kurv af hegn, som I kan se HER.

Jeg er absolut ikke særlig ferm ved en symaskine, og I må derfor bære lidt over med mig og min tutorial længere nede;) Jeg håber min guide giver mening, ellers er I mere end velkomne til at skrive en kommentar, så skal jeg svare efter bedste evne.

Kurven er mega smart, både som vasketøjskurv og som opbevaring på f.eks et børneværelse. Posen kan også tages op af kurven, og man kan således tage legetøjet i posen med på farten. Ret smart faktisk. Især, hvis man som os, nogle gange skal slæbe legetøj med frem og tilbage.

image image  Jeg bliver også lige nød til at benytte lejligheden til at blære mig lidt over min seje lillesøster, som har hæklet dette fine doktorsæt til Maltes 2-års fødselsdag. Hun har også hæklet de blå smækbukserne på den ene kanin. Jeg er en klovn til at hækle. Jeg lærer det aldrig. Og tro mig, jeg har prøvet! Dette gør bare, at jeg er endnu mere imponeret over min søsters evner. image

Det skal du bruge:

-Havehegn – DETTE har jeg brugt

-Træplade – F.eks MDF

-Stof

-Snørre

-Søm – Se tutorial

-Akrylmaling

-Hjul

Sådan gør du:

louise_03

 

2 kommentarer

 • Nynne

  Hvad er det for noget stof du brugeR? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Uhh, jeg er ikke helt stof ekspert, men jeg vil mene at det er alm. bomuldsstof, uden nogen form for stræk. Men jeg kan tage fejl;) Det er ligesom stof fra bomuldssengetøj. Håber det er fyldestgørende?:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober ønsker og en rabatkode