DIY Lav din egen opbevaringskurv

Buketten som holder minimum 3 uger

Indlægget indeholder reklame

imageimageKender I det. Man har lige fået den smukkeste buket blomster, og inden ugen er omme ryger den ud, fordi alle blomsterne er visne og grimme? Det kommer ikke til at ske med de her smukke buketter, som jeg har til at stå lige nu! For halvanden uge siden, var jeg til et super hyggeligt event ved Queen, som står bag disse smukke buketter. Ud over at høre en masse om deres smukke blomster og potteplanter, var det også en aften i skønt selskab med andre bloggere, sushi og bobler. Jeg bliver altid lidt ekstra glad, når der kommer sådan en fin invitation ind i min mailboks. For mig, er det en kæmpe anerkendelse som blogger, at få lov at blive inviteret med til events. Jeg lægger utrolig mange kræfter og energi i bloggen, og jeg har kæmpet mig frem blandt så mange andre dygtige mennesker, så det er da skønt at komme med til sådan nogle arrangementer.

Blomsterne her har en garanteret levetid på minimum 3 uger. Min sidste buket stod faktisk i meget længere tid. 5 uger næsten! Og så kan de købes over nettet og bliver leveret lige til døren. Så bliver det ikke nemmere!

Ud over buketter, har Queen også et udvalg af potteplanter. De 2 af dem, kan I se på billederne. I kan også følge Queen på Instagram under @queenflowersdk

Rigtig god weekend til jer. Tak fordi I læser med:)image image

louise_03

9 kommentarer

 • Trine

  Hej 🙂
  Hvor er det fine ur der står på hylden på billede nummer 2 fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er fra Ellos. Men jeg tror desværre ikke det forhandles længere:/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej 🙂
  Hvor er det fine ud fra der står på hylden på billede nummer 2?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak for svar 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor har du købt den klare vase som er på det første billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Hvor fint! Det må jeg prøve. Og med fri fragt for køb til 200,- kan det jo næsten kun betale sig at købe to buketter 🙂

  Et helt andet spørgsmål; lampen over dit spisebord… Jeg overvejer noget tilsvarende, men giver det nok lys en mørk vinteraften? Min svigerfar siger, at det er helt ubrugeligt, når der ikke er en lampeskærm til at reflektere lyset. Hvad er din oplevelse?

  Vh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Anne,
   Og de holder sig bare så flot:)
   Altså for os har det virket helt fint. Men vi har også en pære mere til at hænge over køkkenbordet ved vasken, som tænder sammen med. Og har spots i loftet. Men som belysning over spisebordet, synes jeg det virker fint, for os. Bedste hilsner Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Lav din egen opbevaringskurv