Smuk keramik på budget

Boost immunforsvaret med ingefær og æbler

imageHerhjemme kværner vi jævnligt ingefær. Jeg vil nok indrømme, at den er lidt krads, hvis den står alene. Men ned ryger den alligevel. Nu er jeg så begyndt at putte æbler i (fra haven selvfølgelig:)) Det smager fantastisk! Og der er tonsvis af fordele ved at drikke/spise ingefær.

Her får I 3 af dem:

1. Det lindrer maven. Virker især på kvalme… Jeg tror da nok lige at jeg fik drukket noget ingefærsthe under min graviditet!!;)

2. Har et højt indhold af antioxidanter og er antiinflammatorisk. Så den fantastiske rod skulle eftersigende både lindre hovedpine, menstruationssmerter og ledsmerter.

3. Øger immunforsvaret og hjælper dig med at holde vinterens influenza for døren. Put en skvis citron i, for at være helt sikker på at sygdommen holder sig væk.

Bonus: Æbler er rig på C-vitamin og hjælper med at holde forkølelsen væk. Så det er bare med at komme igang med shots’ene.

Opskrift:

-4-5 æbler

-1 pakke ingefær (200 gr.)

-Evt. Lidt citron. Jeg har ikke prøvet, men kunne forestille mig at det var ret godt.

Kør det igennem en juicer og hæld det på flaske. Vi plejer at drikke det i løbet af et par dage. Jeg kan bedst lide tanken om at indholdet er frisk.  Vi drikker 1-2 shot om dagen.

Tip: Hvis du ikke er vild med den skarpe ingefærssmag, kan du evt. forsøge dig frem med lidt flere æbler.

louise_03

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk keramik på budget