Boost immunforsvaret med ingefær og æbler

Winter is coming…

Indlægget er sponsoreret og indeholder affiliatelinks

jakker

1// Lysegrå uldfrakke 2// Grå uldfrakke 3// Vivian frakke 4// Trenchcoat 5// Mørkeblå Parka

Det er blevet koldt udenfor, og derfor er det ikke lige indretningen der har fyldt mest i mit hoved de sidste par uger – ud over den brændeovn jeg så inderligt ønsker mig inde i stuen;)

Min sommerjakke er blevet for kold, og jeg har derfor været på udkig efter en varmere jakke som kan klare vinterkulden.

Dette indlæg har derfor ikke en dyt med boligindretning at gøre. Hvis det skulle komme bagpå nogen, så har jeg også en smule andre interesser end boligindretning;) Boligindretningen fylder meget – det indrømmer jeg gerne. Men jeg går også lidt op i, hvordan jeg ser ud og det tøj jeg har på. Derfor synes jeg det er passende at lave et indlæg om smukke vinterjakker, nu når jeg mangler en. Jeg er garanteret ikke den eneste i det “dilemma”?!

Jeg prøver ikke at blive fashionblogger, det er hverken min blog eller jeg egnet til!;) Dette er blot min personlige smag og de jakker, som jeg har forelsket mig i, i min søgen efter den perfekte vinterjakke.

Fashion vil en sjælden gang i mellem få lidt spalteplads her på bloggen, da det er en naturlig del af mine interesser. Så jeg håber I vil tage godt i mod det.

louise_03

5 kommentarer

 • Anne Marie Larsen

  Hvor er jakke nr. 5 fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Du kan finde den i linket lige under billedet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Har selv købt jakke nr. 5 i sort! Den er simpelthen så lækker! Føler at jeg får en kæmpe krammer hver gang jeg tager den på! Den er så dejlig fluffy! 😄🍂🍁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Den er jeg også helt vild med, Cæcilea:) Jeg kan dog læse mig frem til at den er lidt stor i størrelsen? Tror evt. valget falder på den. Så skal jeg bare vælge mellem blå og bordeaux;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

   Jeg har bestilt den i den str. Jeg bruger normalt. Der er der plads til en striktrøje under, hvilket jeg bruger meget i vinterperioden, så for mig passer det fint, men hvis man ikke går i store striktrøjer så kan det godt være at jakken er lidt stor 🙂
   Jeg bestilte også både sort og bordeaux hjem! Den bordeaux er virkelig flot, men jeg synes at foret, der er indeni og i hætten var lige en tand for pink, til hvad jeg er vild med 🙂
   Jeg synes også at den blå ser rigtig flot ud på billederne! Så det er da spændende hvad du ender med 😄👍🏼 🍂🍁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boost immunforsvaret med ingefær og æbler