Winter is coming...

Stilrent toilet til det moderne (rengøringsvenlige) badeværelse

ifo-spira-milj%c2%a2%2c-badevaerelseIndlægget er sponsoreret

Toiletter er måske ikke det vi fantaserer mest om i hverdagen, men vi kan ikke komme udenom, at det er en ret stor og vigtig del af badeværelset. Og det kan da godt være at vi fredag eftermiddag (eller hvornår I nu ellers gør badeværelset rent) kommer i tanke om, at toilettet godt kunne have haft et andet design, som var mere hygiejnisk og rengøringsvenligt. For det er bare ikke lækkert at gøre et toilet rent. Men nogen må jo gøre det… Og hjemme hos os, er det altså MIG! Jeg har flere gange ligget og rodet rundt på alle fire og tænkt at vores toilet i hvert fald godt kunne være mere optimalt i forhold til rengøring.

Derfor er jeg ret vild med tanken om at Geberit nu lancerer en ny Ifö toiletserie, som forener skandinavisk minimalisme med løsninger, der fremmer hygiejnen og går til kamp mod snavs og skidt.  For hvem vil ikke gerne både have et flot toilet, som samtidig er enormt nemt at regngøre!??

Slut med ulækre kanter!

Skyllekanten i toilettet er nemlig helt væk. Så der er slet ingen kanter, som snavs og kalk kan sætte sig fast i, og det gør rengøringen meget nemmere. Det giver både et flot organisk udtryk, samtiddig med at bakterier og snavs ikke har nogle steder at gemme sig! Musik i mine ører!

En lille smule teknisk

Ifö Spira toilettet er beklædt med den innovative Ifö Clean glasur. Glasuren er rengøringsvenlig og lukker de mikroskopiske porrer i porcelænet og gør overfladen hård og glat. Fordi toilettet er kantfrit og har den innovative glasur giver det tilsammen et minimalt rengøringsbehov, og på den måde skåner Ifö Spira toilettet også miljøet for unødvendige rengøringsmidler.

Så næste gang du ligger på alle fire rundt om toilettet, eller skal renovere badeværelset, så kan det da godt være, at du skal have det nye Ifö toilet i tankerne. Og så snupper jeg da lige ideen med de smukke sten på badeværelset. Det ser supergodt ud!

IFÖlouise_03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter is coming...