Stilrent toilet til det moderne (rengøringsvenlige) badeværelse

Efterårsklar og hallway pictures

image

Indlægget er sponsoreret

Det er faktisk lang tid siden I har set vores entrée. Det er ingen hemmelighed at entréen er gået igennem en del forhandlinger i løbet af det ene år vi har boet i huset. I kan se dem alle HER. Men denne her løsning vi har nu, er jeg ret godt tilfreds med. Jeg er vild med min DIY bænk, som kan indeholde diverse vinterhuer, flyverdragter, regntøj, gummistøvler og en masse andet som skal findes frem her i vinterhalvåret. I kan finde bænken og hvordan skufferne er lavet lige HER.

Når alt det så er sagt, så er jeg jo ikke boligblogger for ingenting. Jeg har ændret farven på væggen de første 100 gange (i hovedet selvfølgelig). For gud nåde mig, hvis min kæreste en dag kommer hjem, og jeg får 3 gang har malet væggen en anden farve. Haha. Men altså… det kommer jo nok til at ske på et tidspunkt alligevel. Jeg bliver hurtigt tilgivet – håber jeg.

En fin ny jakke fra Ellos har sneget sig ind i min garderobe i entréen. Jeg har længe ledt efter sådan en quiltet sag. Jeg har en i kort. Men den er simpelthen for kold i det har vintervejr vi efterhånden har fået. Og til vinter hører sig også en par gummistøvler til. Jeg elsker at de er fyldt med blomster. Find dem HER. Bare fordi det er vinter må blomster godt få lidt plads. Jeg glæder mig til, jeg skal ud at hoppe i vandpytter med dem på – sammen med min søn selvfølgelig! Han er yderst besat af vandpytter for tiden. Og apropos vandpytter. Det bedste ved vores entrée er, at vi har klinker. Det kan anbefales, især med børn og husdyr. I vores tidligere hus i Hørning var der trægulv, og det var der også i vores Amagerlejlighed. Det er bare nemmere at rengøre klinker, selvom trægulve er brand flotte!

Den fine lampe kan I finde HER. Pssst den er på 30% 😉

image image

louise_03

5 kommentarer

 • Michelle

  Hvor er knagerækken købt? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det fiiiine spejl fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er fra tinytiny.dk. Det er nemlig sååå fint. Men det fås desværre ikke mere. Men Gertrud har rigtig mange andre flotte unikke sager på shoppen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilrent toilet til det moderne (rengøringsvenlige) badeværelse