Efterårsklar og hallway pictures

DIY Her kan alle være med!

Mår man henter sin 2-årige søn fra dagpleje og han har lavet denne her, med stor koncentration, så må man godt være lidt stolt;) imageimageDen er sgu da lidt sej?;) De får nogle gode ideer nogle gange, de dagplejemødre der.

Alt du skal bruge er en tur i skoven efter smukke blade og en lille træstub. Måske du har nogle grillspyd i gemmerne fra i sommers;) imageBor et lille hul i stubben og lim grillspydet ned i hullet. Grillspyddet skal vende med spidsen opad, så bladene kan stikkes på.

Her kan alle da være med, også de helt små. Perfekt til weekendens DIY hygge;)

louise_03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsklar og hallway pictures