DIY Her kan alle være med!

Musik til mørkere tider – Højtalere i indretningen

image

Indlægget er sponsoreret

Jeg elsker at høre musik… Musik alene, kan gøre en trist og grå dag til en god dag. Musik for mig skal være nemt og tilgængeligt. Det er bare ikke lige altid at en højtaler er den mest dekorative og transportable del i indretningen. Det har Dali lavet om på. Jeg er vild med denne her nye mobile højtaler “Dali katch“. Ud over at den spiller super godt, så er den også vildt smart, fordi den er nem at tage med ud i haven, på stranden, i parken osv. Og den kører over Bluetooth, så man behøver ikke at tænke på, at man skal have internet, eller at anlægget skal være koblet på netværket i hjemmet. Vi har haft flere anlæg som har kørt på vores netværk med airplay. Og det har bare ikke fungeret optimalt. Men med denne fikse højtaler fra Dali virker det HVER gang. Og så er den da også bare super pæn. Især i lyserød. Den passer godt lige der på hylden ude i køkkenet, og den bliver også flittigt brugt når vi knokler løs ude i haven – Yes vinterpause i haven springer vi let og elegant hen over. Vi fortsætter arbejdet;) Og arbejdet glider altså bare lidt bedre, når der er noget at rocke med på. Den fås selvfølgelig også i andre farver, hvis man ikke lige er til lyserød.

Lige i øjeblikket, er jeg ret vild med Firts Aid Kit som bliver spillet for fuld udblæsning. Det her er min yndling lige nu – LYT HER. Hvis du ikke kender dem i forvejen har du (måske) noget tilgode!

image image

4 kommentarer

 • Living on a budget

  Hej Camilla

  Den har jeg selv lavet. Den er meget enkel at lave. Du finder min DIY lige HER Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej.
  Hvor er din køkkenrulleholder fra?
  Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Hej Camilla,

  Mange tak. Den hedder BOTKYRKA og er fra IKEA:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej. Tak for en god blog som viser ting og diy som alle kan være med på 😉
  Du har helt sikkert skrevet om det, men hvor er dine sort hylder som også ses i dette indlæg fra? De er nemlig rigtig fine..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Her kan alle være med!