Musik til mørkere tider - Højtalere i indretningen

Feminine blonder til julefrokosten – til under 449,-

Indlægget er sponsoreret og indeholder reklameuntitled-5

1/ / Kjole med ærmer      2/ /Blonde bluse med hals      3/ /Blonde top      4/ /Blonde bluse      5/ /Kjole uden ærmer

Vi er ved at nærme os den famøse julefrokosttid. Nogle har måske flere end andre. Men det de fleste kvinder nok har tilfælles, uanset hvor mange julefrokoster der er presset i kalenderen, er, TØJKRISEN… Hvem i alverden har dog opfunder dette skrækindjagende ord. Ikke desto mindre befinder man sig i den næsten hver gang… tøjkrisen. Efter at jeg er blevet mor er der heldigvis længere mellem kriserne (i hvert fald dem der indebærer tøj), fordi jeg bare har accepteret, at jeg ikke kan nå at panikke og skifte tøj 5 gange 10 minutter inden vi skal ud af døren med en søn på armen. Min julefrokostbluse er heldigvis i hus, så ingen panik i år. Nr. 2 hænger nemlig allerede i mit klædeskab. Eller det vil sige, den ligger faktisk ude i vasketøjskurven, for blusen skal jo testes inden festen;) Og jeg må sige den er mere end bestået! Jeg er vild med den. Så hvis du er fuldstændig skudt i blonder, som jeg, så er der her lidt blondeinspiration til julens frokoster, fester eller hverdag.

Det farlige ved at lave de her fashionindlæg er, at man får lyst til at købe det hele;)

louise_03

   

3 kommentarer

 • Living on a budget

  Godt du fandt det;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ha! Jeg fandt ud af det 😉 mig og IT… åbenbart ikke en god kombi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Er det bare mig der er noget galt med, eller kan jeg ikke se hvor den første kjole er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik til mørkere tider - Højtalere i indretningen