Black Friday - vilde rabatter

Det moderne badeværelse er miljøvenligt

Indlægget er sponsoreretIFÖKan I huske indlægget HER, hvor jeg fik lidt afløb for mine frustrationer over hvor besværligt (Og egentlig også ret ulækkert!) det er at gøre et toilet rent. Der er ingen tvivl om, at når vi skal have lavet en overbygning på vores hus, så vil jeg zoome skarpt ind på hvilken badeværelsesserie der skal installeres. Ud over at der selvfølgelig SKAL være et badekar, så er jeg faldet lidt for ideen med en vask uden underskabe, som den HER. Vi kan altid lave mere opbevaringsplads med lange skabe i siden eller med kurve på gulvet.

Når jeg har fået alle de æstetiske og praktiske ønsker opfyldt, så synes jeg også de miljørigtige ting fylder rigtig meget. I hvert fald hos mig. Jeg vil rigtig gerne spare mere på vandet og ikke mindst alle de kemikalier som vi bruger på vores badeværelse og i vores rengøringsmidler. Den nye Ifö Spira serie gør det både nemmer at rengøre toilettet, og toilettet leveres som standard også med et sparreskyld på 2/4 liter vand, men ved behov kan skyllet nemt ændres til 3/6 liter. Så alt i alt et miljøvenligt toilet, som ingen skyllekant har og som er belagt med en rengøringsvenlig glasue, der lukker de mikroskopiske porrer i porcelænet og gør overfladen hård og glat. Derfor sparer toilettet både på vandet og på rengøringen og brugen af unødvendig mange rengøringsmidler. 

Hvis man nu har et mikroskopisk badeværelse, og tro mig, dem kender jeg kun alt for godt. Så er det altså rart at kunne vælge en mulighed med et skab under vasken, da der ikke altid er plads til andre opbevaringsmuligheder. Det indeholder den nye Ifö serie selvfølgelig også. Da vi boede i vore lille Amagerlejlighed havde vi en løsning som minder om denne HER. Er der var altså tale om et toilet på knap 1 kvm. Never going back!!!;) Men skabet og vasken var en super løsning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday - vilde rabatter