DIY Pimp din lysestage

Black and White Office

Indlægget er sponsoreretimageJeg elsker sort/hvid kontrasten, men det er egentlig ikke noget jeg bevist er gået efter at kontoret hovedsageligt skulle være sort/hvid.

Men jeg må nok indrømme at jeg hurtig bliver træt af en farve. Så sort/hvid er det perfekte udgangspunkt for mig. Så kan jeg altid tilsætte lidt farve hist og her når jeg føler for det, og fjerne det igen når jeg synes det bliver for meget. Farver jeg altid vender tilbage til er blå og grøn. Det har altid været mine yndlingsfarver.

Den smukke kommode fra Ellos kom med posten den anden dag. Jeg har ønsket mig den i omkring et år nu, og jeg syntes derfor det var på tide at jeg blev forkælet lidt. Og så har jeg også fået lov til at bruge min dymo writer igen. Den har ellers ligget gemt væk et godt stykke tid. Planen var egentlig at kommoden skulle stå i gangen, da den også er perfekt til sko, vanter huer, halsterklæder osv. Men den passede bare så fint ind på kontoret. Faktisk ville den passe ret godt ind i samtlige rum, men mon ikke også der bliver rokeret rundt en gang eller to inden for den nærmeste fremtid?;)

Det store skilt ved siden af kommoden fandt jeg på genbrug til sølle 65 kr. Det skal hænge ude i gangen. Det ville give mening, hvis vi boede i et af numrene – det gør vi ikke. Men jeg synes stadig det er meget fedt og anderledes, og jeg glæder mig til at få det op at hænge.

Pssst i dag (og KUN i dag) er det forresten Cyber Monday. Hørt om det??  Du kan derfor klikke nogle virkelig lækre tilbud hjem fra Ellos. Find dem lige HER.

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Pimp din lysestage