DIY Julemus af grankogler

DIY Derfor er jeg en dårlig mor!

imageEj, jeg er jo selvfølgelig ikke en dårlig mor! Jeg bliver først en dårlig mor, når min 2 årige søn insisterer på at få sine plastikdyr igen, og jeg hysterisk påstår det er mine, fordi jeg selv skal bruge dem;)

Men herre Gud, barnet skal da nok få sit legetøj tilbage, når jeg er færdig med at bruge det! Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det ikke første gang at stakkels Maltes legetøj er kommet i mors kyndige hænder. Men altså, hvad skal man gøre, når man ser muligheder i alting. I kan se min tidligere kreation, hvor 4 fine plastikdyr kom under saven lige HER.

Malte har heldigvis slet ikke opdaget at bambi mangler i hans samling. Men jeg er sikker på at verden går under, hvis han ser den i snelandskabet der og ikke får lov til at rykke den af og forene den med resten af plastikdyrene… Derfor bliver den lige oppe på bordet resten af december;)

Platten, vasen og juletræet kan købes hos Makaku.dk, hvor jeg også har fundet inspirationen. Hvis du ikke har hjerte til at tyvstjålet plastikdyr fra dine børn, som onskabsfulde mor her, så kan du også få en rigtig fin bambi hos Makaku.dk. Sneen er fra Søstrenegrene.

Du skal også bruge en limstift, som skal smøres ud på platten inden sneen drysses ud over, og en limpistol til at lime vasen, træet og dyret fast med. Jeg har malet mit træ med akrylmaling.image image image image image image

louise_03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Julemus af grankogler