DIY Kunst med linoleumstryk

En lille sød julegiveaway

Indeholder reklame

depositphotos_49189881_l-2015

Konkurrencen er slut og den heldige vinder blev:

Randi munk Johannsen

Stort tillykke

Hvad kunne være mere passende her i den søde juletid end en lille giveaway?

Jeg har, i samarbejde med Siloo. dk, fået lov at lave en giveaway til jer, hvor I kan være så heldige at vinde en valgfri træfigur fra danske OYOY. De er simpelhen så fine! Og hvis det var mig som vandt, ville jeg helt klart vælge hunden eller bjørnen. Men der er mange flere at vælge i mellem:)

0101

Siloo er en sammenligningsportal inden for mode, skønhed og bolig, så du altid er sikret at få den billigste vare på nettet. Det er så ærgerligt at betale mere for vare, hvis man kan få den billigere på en anden webshop. Hvis I har lyst, kan I læse mere om Siloo lige HER. Derudover er Siloo også ved at lave en super smart ønskeliste-funktionen, som du kan dele med dine venner og familie, så de nemt kan finde frem til dine (rigtige;)) ønsker. Smart ikk’?.

Nå, tilbage til giveaway’en:) For at være med, skal du følge Siloos Facebookside og skrive herunder i kommentarfeltet, hvilken figur du ønsker dig + mailadresse, så jeg kan få fat på den heldige vinder;)

Reglerne er simple og du kan også finde dem lige HER, hvor du også finder de flotte træfigurer der er at vælge imellem.

Den heldige vinder bliver udrukket d. 13. december og får direkte besked.

Held og lykke

louise_03

 

   

86 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Kunst med linoleumstryk