En lille sød julegiveaway

(Jule)Bord dæk dig

Indeholder reklame

Det behøver faktisk hverken at være dyrt eller besværligt at dække et smukt julebord. Man kommer utrolig lang med en fin dug, kogler og pynt fra skoven. Så hvad enten du skal holde en af årets sidste julefrokoster, juleaften eller bare vil hygge lidt ekstra om bordet i december måned så er her lidt inspiration.

Jeg synes lærkegrene pynter utrolig meget og det er grene jeg forbinder med jul. Find lærkegrene, kogler og gran i skoven og brug det på bordet, i glasskåle og som pynt i servietterne. Sæt en masse bloklys rundt på bordet, det skaber ekstra hygge. Mit bord er dækket for sølle 539 kr. Og jeg har fundet både dug, servietter, tallerkner, vaser, vinglas, drikkeglas, bestik  og bloklys i IKEA. Det synes jeg faktisk er ret godt gået. Så ikke nok med at det er nemt at dække et flot bord, så kan det også sagtens gøres budgetvenligt.

image image image image image

Velbekomme og glædelig jul

louise_03

5 kommentarer

 • Sanne

  Hej Louise,
  Var nysgerrig for at se, hvor du havde servietterne fra, da jeg selv er på jagt efter stofservietter til bryllupsborddækningen 🙂 Når jeg trykker på linket er det en dækkeserviet. Er det dækkeservietter du har brugt og ikke almindelige stofservietter?
  Hilsen Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Sanne,

   Ja, det er dækkeservietter;) Men den eneste forskel er måske, at de er en smule tykkere i stoffet. Intet andet. Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe

  Hej. Må jeg spørge hvor den fine lysekrone er købt? Hilsen Grethe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker årstidsbestemt naturpynt – hvor er det flot.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille sød julegiveaway