Juleønsker til under 699 kr.

Hvor shopper du dine julegaver?

Indlægget er sponsoreret

image

Julen er hjerternes fest, mavernes fest, børnenes fest og ikke mindst…. butikkernes fest. For julegaverne skal jo i hus. Og hvad kan være mere oplagt, når man nu skal ud i julegaveræset, end at samle alt shoppingen under et tag. Der er efterhånden rigtig mange storcentre i Danmark, men jeg shopper altså mine gaver i Kolding Storcenter i år, og jeg kører gerne 1 time for at komme derned;)

Jeg har virkelig glædet mig til at lave det her indlæg til jer. For det handler nemlig om netop Kolding Storcenter. Jeg har et helt særligt forhold til det center. Det lyder måske mærkeligt, for kan man det?

Jeg har boet i Vejle-området hele min skoletid og har derfor været rigtig meget i Kolding Storcenter. Desuden er jeg født og “opvokset” lige syd for Kolding og meget af min familie bor der stadig, så der er mange minder forbundet med byen.

Kolding Storcenter var desuden der vi tog ned når vi skulle shoppe tøj inden en elevfest på efterskolen, inden et halbal, og det var der vi tog til i min tid på Vejle handelsskole, for at handle julegaver eller bare for at hygge lidt. Så der er så mange gode minder forbundet med stedet.  Min mor tager stadig trofast derned med en veninde og shopper julegaver – hvert år. De tager afsted til de åbner og kommer først hjem når de lukker. Og i år er det min tur til at komme derned, og forventningsglæden er STOR. For det er rigtig mange år siden jeg har været der sidst. 11 år for at være helt præcis.

Shopper du mon også dine julegaver i Kolding Storcenter?

Her kan du finde alle de spændende ting som centret har at byde på i december måned.

Julens program

Mandag-fredag

Kl. 10.30 Julemandens dukketeater

Kl. 12.00 Drillenissen laver løjer

Kl. 13.30 Julemandens dukketeater

Kl. 15.00 Drillenissen laver løjer

Kl. 16.00 Julemanden i julelandet

Kl. 17.00 Julemandens dukketeater

Lørdage & søndage

Kl. 10.30 Julemandens dukketeater

Kl. 12.00 Julemanden i julelandet

Kl. 14.00 Drillenissen laver løjer

Kl. 15.00 Julemandens dukketeater (lørdage)

Kl. 15.00 Julemandens Adventsgave (søndage)

image

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker til under 699 kr.