Hvor shopper du dine julegaver?

Make-over af badeværelset

Indlægget er sponsoreret imageJeg har (igen) lavet en lille make-over ude på badeværelset. Måske fordi det første forsøg var lidt halvhjertet. I kan læse det tidligere indlæg HER. Forandringen var simpelthen ikke stor nok til at jeg var tilfreds. Derfor har jeg nu malet en væg. Det sætter altid lidt ekstra skub i sagerne og giver et helt andet udtryk end en hvid væg. Og så er jeg lidt fan af kun at male en halv væg. Det giver også mest mening på vore badeværelse, da væggen forsætter over døren og ender ud i fliser. Så en ret god løsning. Hylden jeg har hængt op er fra Ellos. Jeg er fuldstændig vild med den. Jeg var lidt nervøs for om den ville passe ind, pga af farve. Den fås enten i hvid eller i kobberbrun. I kan finde den HER. Jeg valgte den i kobberbrun og den passer bare helt perfekt. Farven får den til at se lidt mere rå ud, fremfor hvis den bare var helt sort, som jeg ville have foretrukket inden jeg så den i virkeligheden.

Og så er det første gang jeg nogensinde har hvide håndklæder. Jeg er elendig til at vaske, og vil helst bare gerne vaske alt samlet. Det går bare ikke med hvid. I hvert fald ikke hvis man gerne vil bibeholde den hvide farve. Men jeg er altså sprunget ud i det og så må vi se hvor længe de forbliver flotte hvide;) Jeg har købt to forskellige sæt. Det ene sæt er 6 håndklæder i pakken. De er helt hvide (HER) og de er faktisk på tilbud lige nu. Man sparer 30%. De andre er med grå striber og kommer i en to-pak (HER).

Hvis du stadig mangler de sidste julegaver eller bare skal forkæles lidt, så får du lige nu 200 kr. i rabat, hvis du shopper for 1000 kr. på Ellos.

imageimageimage imagelouise_03

2 kommentarer

 • Charlotte

  Hej!
  Hvor er tæppet på gulvet fra?
  Tak for altid inspirerende indretningsprojekter!

  Mvh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Charlotte, Tusind tak:) Det er fra Søstrene Grene. Købt i sommers. KH Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor shopper du dine julegaver?