Make-over af badeværelset

Ingen panik – Du kan stadig nå at købe dine julegaver;)

Indlægget er sponsoreret

imageSom jeg tidligere har skrevet om i indlægget HER, har jeg mange minder fra Kolding Storcenter. 11 år er der alligevel gået siden jeg sidst har besøgt centret. 7 af dem er gået i Århus og resten er gået i København. Men nu har jeg endelig været på besøg igen! Og jeg blev bestemt ikke skuffet. Det var præcis som jeg husker det. Det hyggeligste center. Kæmpe stort og med et væld af butikker. De  mange gange får det til at virke endnu større, men give samtidig centret charme og hygge.

Vi startede dagen på en amerikansk dinner, hvor min kusine skulle pleje sine tømmermænd med en stor fed burger. Det var meningen at Malte skulle have været med. Men han var desværre syg, og havde kastet op hele natten. Øv! Så han måtte blive hjemme ved far. Jeg havde ellers glædet mig rigtig meget til alle de aktiviteter der er for de små. Tjek lige den sutteskranke ovenover. Måske meget godt at han alligevel ikke var med, så var han blevet tvunget til at aflevere sutten ved kasse et ( 😉 ), og så var det da først blevet en lang tur hjem!

I stedet for en tur i karusellen, fik jeg købt de sidste julegaver, og fik lidt voksenhygge med min kusine, som er Maltes Gudmor.

Det er bestemt ikke min sidste tur i Kolding Storcenter, og der går næppe 11 år, før jeg besøger det igen! For det har virkelig meget at byde på. Et center i børnehøjde, men stadig med plads til voksenhygge. Og så har de også biografen, hvor man kan dejse om i de bløde sæder, til en god film, inden turen går hjemad.

Mangler du stadig de sidste julegaver, så kan du sagtens nå det i dag, for Koldingstorcenter har nemlig åben helt til kl. 22. Og fredag kan du også lige nå det sidste af julens program:

Mandag-fredag

Kl. 10.30 Julemandens dukketeater

Kl. 12.00 Drillenissen laver løjer

Kl. 13.30 Julemandens dukketeater

Kl. 15.00 Drillenissen laver løjer

Kl. 16.00 Julemanden i julelandet

Kl. 17.00 Julemandens dukketeater

image imageimageSå går turen hjem. Vi ses snart igen Kolding Storcenter;)

louise_03

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-over af badeværelset