Spar 20% på ALT fra Ellos

DIY Skypuder

image imageJeg har haft symaskinen fremme for at sy puder til Maltes nye værelse. Det blev til 3 af de her skypude. Puder er generelt vildt nemme at sy, så det er det perfekte nybegynder projekt, hvis du ikke er vant til at sidde foran symaskinen (ligesom jeg!) Stoffet er købt i stof og stil og fyldet er fra billige monteringspuder fra IKEA. Mindes kun at de kostede omkring 20 kr.

Kan I huske knagerækken med plastikdyrene? Ellers kan I finde min DIY HER. Opbevaringskurven er lavet af trådhegn og en stofpose, som jeg selv har syet. I kan finde den HER.

Sådan gør du:image

Tegn dine skyer på stoffet og sy sammen. Efterlad et lille hul i bunden til monteringsfyld.  imageDet eneste du skal husker, er, hele tiden at sy rundt. Du må ikke sy et skarpt V, for så vil puden trække sig sammen i stedet for at lave en blød overgang mellem “skyboblerne”. Ligepræcis det øver jeg mig altså stadig lidt i;) image imageFyld puden med fyld fra monteringspuden og sy åbningen til i hånden.image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på ALT fra Ellos