Renoveret lille Per seng og en heldig vinder

Himmelsk semisund chokoladebar med peanutbutter fudge

imageDe her er virkelig gode, og helt klart et meget sundere alternativ til en snickers eller en bountybar. Jeg har godt nok gjort dem en anelse mere usunde end de var i den originale opskrift fra Christina Bonde. Så hvis I gerne vil have det helt sunde alternativ, så er det nok en god ide slavisk at følge hendes opskrift😉

Jeg har skiftet kokossukkeret ud med brun farin, mest fordi jeg ikke lige kunne finde det i et almindeligt supermarked. I stedet for mørk chokolade har mine fået mælkechokolade. Og så har jeg brugt min egen æblemos, som jeg har lavet af æbler fra haven. Så jeg føler stadig, jeg må kalde dem lidt sunde;) Til pynt har jeg drysset dem med kokosmel.

Prøv dem! De er megahamrende gode!

Alle ingredienser er købt i Kvickly.

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Renoveret lille Per seng og en heldig vinder