Aktiv kul og hunden, Yoko Ono, som blev forvist til toilettet i adskillige måneder

Stilleben #1

“Stilleben” er et nyt koncept her på bloggen. Under kategorien vil jeg style små stilleben til inspiration. Stylingen vil altid foregå med mine egne ting og på matriklen her og vil ikke være en del af sponsorede indlæg eller kamapagner! Da I rigtig tit gerne vil høre, hvor mine ting er fra, vil jeg, såvidt mulig, prøve at linke til dem under billederne. Nogle af tingene vil være loppefund, udgåede ting eller gaver, som jeg har modtaget fra virksomheder. Hvis I er i tvivl, er I altid velkomne til at spørge mig i kommentarfeltet:)

Ordet “stilleben” har været utrolig populært de sidste mange år inden for boligindretning/interiør og er egentlig bare billeder/opsætninger af livløse genstande. Mere fancy er det faktisk ikke:)

Stilleben udtales Stil-leben (tysk for “stille liv”). Så ved I det, hvis I ikke allerede vidste det i forvejen. Jeg vil nok stadig lidt endnu kalde det Stille-ben;)

Jeg håber I bliver inspireret og tager godt i mod mine STILLE-BEN!

imageIndeholder reklame!

Lammeskind  //  Stel  //  Vase  //  Plakat   //  Skærebræt

Kanden er fra Netto og er en gave fra en veninde. Alternativt er DENNE kande meget magen til. Det øverste lille skærebræt er en gave og er købt i “Mit hjem” i Hammel.

TIP:

Brug naturen som pynt i dine vaser. Små fine grene ser super godt ud og er et rigtig godt alternativ til dyre blomster. Klip et par grene af blomme- eller æbletræet og de vil hurtigt springe ud inde i varmen og efterlade et stykke af forår i hjemmet.

image image

louise_03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aktiv kul og hunden, Yoko Ono, som blev forvist til toilettet i adskillige måneder