Stilleben #2

Ny farve til væggen?!

I det her kedelige og regnfulde vejr, går jeg lidt og overvejer en fin farve til væggen her. Denne gang skal den bare være lys. Måske nogle af jer kan huske at den engang har været mørkeblå? Ellers kan I se det HER. Dødflot farve, men den gjorde også rummet lidt mørkt. Så nu er jeg ude i en lysgrå/blå.

Har I nogle lækre ideer?? Jeg er jo nok lidt begrænset af at her bor en mand, som til tider er ret allergisk overfor mine skiftende farver på væggene, men jeg er åben for forslag;) img_6225img_6220 img_6227 img_6228

louise_03

16 kommentarer

 • Monica

  Hvor er spisebordet fra? Det er lige sådan et jeg er på udkig efter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er arvet. Men jeg er sikker på, at du kan finde et på Dba. Bare søg på teaktræsbord med hollandsk udtræk:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Louise,
  En smuk blå/grå farve vil være så fin til dette rum. Det vil være en smuk og blød kontrast til gulvet og ‘samle’ rummet.
  Held & lykke med dit projekt 🙂
  Fine hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Jeg er nesten ferdig med oppussing av leiligheten min, som jeg reparerer i de siste ukene. Jeg trodde ikke at valg av møbler ville ta så mye tid. På grunn av mangel på tid bestilte jeg alt på nett. Når jeg så etter soveromsmøbler jeg kom over bilder av produkter fra Front butikken. Jeg likte dem, da fante jeg ut hvor de kommer fra, og umiddelbart bestilte alt jeg trengte. Levering var svært rask, og enda viktigere gratis. Å sette sammen var bare glede, og nye møbler i virkeligheten ser veldig godt ut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Den mørkeblå er SÅ flot! Og fedt at du er ikke er farveforskrækket, som man ofte kan være når man skal forvandle sin bolig med en ny farve.
  Men den hvide gør noget helt andet for rummet, og giver fedt lys, så kan godt forstå du vil holde det i det lyse – jeg vil nok også vælge en lysgrå eller ja den lysblå. Med den lysgrå skal der nok lidt farve til for at bryde det med fliserne, og som de andre siger ville et tæppe under bordet være rigtig fint.
  Jeg glæder mig til at se hvad ”I” bliver enige om og det færdige resultat 
  Nina fra SILVAN

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Ja, den hvide giver virkeligt et lækkert lys, men kan også virke lidt sterilt. Jeg glæder mig så meget til at prøve en farve. Jeg har desværre haft en syg dreng, som har lagt en dæmper på projekterne i denne uge. Øv øv. Kh Louise☺

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg syntes en vissen grøn farve ville være vildt flot eller blå. Tænker den grå kommer til at falde for meget sammen med dine andre farver f.eks dit gulv og billeder. Det skal være en farve der bryder lidt uden det bliver for vildt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Jeg tror du har helt ret. Det bliver for meget gråt i gråt. Der skal noget mere farve på tilværelsen😉❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke-maya

  Kunne godt forestille mig en mørkeblå. Den går godt ind i dit hjem – din stil og de ting du allerede har.
  Ville virkelig ønske jeg selv havde muligheden. Blå blå blå ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   🙈 Det bliver helt sikkert i de blå toner. Elsker blå❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg tror at en lys grå ville være super flot til klinkerne!
  Min kæreste og jeg er igang med at sætte lejlighed i stand – jeg ville gerne have mørk grå vægge som kontrast til stuk mv., mens min kæreste ville have hvidt og lyst. Kompromisset blev en rigtig fin lys grå fra Beck & Jørgensen som vi begge knuselsker allerede. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var virkelig flot i den mørkeblå farve. Men tænker også en lysgrå kunne være pæn til. Så bliver det heller for mørkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Ja, den var super flot. Var også tosset med den. Men min kæreste var ikke ret vild med den. Præcis. Og nu går vi jo foråret i møde, så skal det være lyst og lækkert;) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Wauw den blå farve var godt nok flot til jeres hjem. En lys grå vil også være pænt, men så ville jeg helt sikkert lægge et stort tæppe under bordet, for ellers tror jeg at vægfarven og gulvklinken vil gå lidt for meget ind i hinanden, hvis du forstår. Fedt projekt, glæder mig til at følge processen. Vh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tak, Katrine! Var vild med den blå farve. Men det er også ret vildt at se, hvor stor forskel der er på lyset. God ide med tæppet under bordet. Kan helt sikkert godt følge dig. Nogle gange ville jeg ønske vi bare havde trægulv i køkkenet;) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilleben #2