Nu som selvstændig (eller selvstændig bibeskæftigelse-hvad-for-noget)

Yndlings hjørne i køkkenet

img_6574 img_6576Én gang har jeg overvejet at tage denne hylde ned i køkkenet. ÉN gang! Det er faktisk en ret stor præstation i sig selv, da ting ikke får lov, hverken at hænge eller stå særlig længe det samme sted herhjemme. Men det her er og bliver bare mit yndlings hjørne i køkkenet. Og min DIY holder til køkkenrullen, måtte flytte ind i stuen.

Jeg tror desværre hylden i grå er udgået, men jeg mener stadig den forhandles i hvid i ikea.

louise_03

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nu som selvstændig (eller selvstændig bibeskæftigelse-hvad-for-noget)