Ohhh Yes I did it again!

Make-over og ombetrækning af Sibast no. 7

img_6821
Jeg elsker de har fantastiske Sibast no. 7 stole, som jeg har fået af min mormor. Jeg har 4 i alt. Hun har i tidens løb været ved at smide dem ud mange gange, men heldigvis beholdte hun dem. Den ene stol er malet sort, I kan se hvordan den er ombetrukket HER. For 2 år siden fik de resterende tre stribet stof på, men jeg har aldrig fået givet dem olie eller nogen anden behandling, selvom de trængte til det. Men nu fik jeg det endelig gjort, og de er blevet SÅ fantastisk flotte. Det skulle jeg have gjort for længst. Som I kan se så trængte stoffet også gevaldigt til at blive skiftet ud. Det var bare almindeligt bomuldsstof fra IKEA og de har nu i stedet fået rigtig møbelstof på.

Hvis I også er helt forelsket i stolen, er den fornyligt sat i produktion igen og I kan se den HER.

FØRimg_6324img_6328img_6326

EFTERimg_6823

Det har jeg brugt:img_6322Møbelstof 59 kr. Pr meter i Stoff og stil

Husholdningseddike

Madolie

Fint ståluld

Obs: Sørg altid for at “slibe” MED træets årer.

Hvis I også vil se den vilde forvandling af mit teaktræsbord  og have doseringen på blandingen, så tjek indlægget HER.

4 kommentarer

 • Anne

  De stole er så vanvittig smukke! Jeg misunder dem, og deres antikke udseende! Wauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Jeg er også så glad for dem. Godt min mormor ikke smed dem ud, i tidernes morgen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare fin – elsker den mørke, rolige farve dertil nu (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak:) Jeg synes også, de er blevet Så flotte. Tager mig selv i flere gange bare at beundre dem;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ohhh Yes I did it again!