Det går amok! 25 % på ALT fra Just Spotted og Moodings!

Holy manoly jeg har snart fødselsdag + rabatkode

Indlægget indeholder reklamelinks

28 somre! Nok mest fordi jeg ikke længere kan slippe afsted med at sige 25 (!!!) Ej, jeg bliver jeg 32. Alder har for mig altid bare været et tal. Jeg er faktisk fløjtende ligeglad med, hvor gammel jeg er. Mormorarmene og de ekstra kilo kom allerede som 26 årig, så jeg kan ligeså godt bare nyde livet og min aldrende krop. Og alligevel kommer tallet altid bagpå mig. For i mit stille sind kunne jeg ligeså godt sige, at jeg var 25! Gad vide om man har det på samme måde når man er 60?! Men alder ER bare et tal, og hvis jeg skal sige det ærligt, så er jeg GLAD for at være i mine trediver, for 20’erne var godt nok (i perioder) dyre lærepenge! Utroligt så meget man lærer i 20’erne, som man nyder godt af i 30’erne. Jeg ser frem til at være et sandt orakel 40’erne;)

Ud over en cykel, som står allerøverst på listen i år, så er nogle af de her ting også ret højt oppe på ønskesedlen. Tjek lige fredagsslik plakaten, jeg er VILD med den!

Der er 25% på ALLE ønsker pånær vægophænget, som jeg altså også er ret vild med!

Og så er der også 25% på ALT fra Moodings og Just Spotted.

Brug rabatkoden BD25

Vægdekoration // Keramik fad // Fredagsslik plakat // VW Beetle plakat // Tæppe // Lounge chair // Saks // Marmor ur// Lysestage //

Væglampe

untitled-3

 

4 kommentarer

 • Gitte

  Hej Louise
  Jeg kan ikke få rabatkoden til at virke – ved du om det allerede er for sent 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Gitte, ja, det var desværre kun man, tirs og ons. Det er den samme kode i de sidste tre indlæg og det var en rabat, fordi de to shops havde fødselsdag. Men mon ikke vi er så heldige, at der kommer en igen på et tidspunkt:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hvor er væglampen fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Sidsel, tak for at du er skarp! Den har jeg da slet ikke fået linket til;) Der er nu linket til den under “væglampe”. Beklager;) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går amok! 25 % på ALT fra Just Spotted og Moodings!