Havearbejde, Sydfrankrig og lidt stilhed

Ny farve i køkkenet

img_7309
Det slog mig da lige pludselig, at I aldrig fik set den nye farve på væggen ude i køkkenet. Og I var endda så hjælpsomme og søde til at komme med forslag til lækre farver! Tak! I kan se alle før billederne HER.

Det der skete var, at jeg kørte i Bauhaus et par dage senere. Og tog næsten den første farve jeg så. Den var simpelthen så fin – den sarte lyse grå/blå farve. Jeg må indrømme, jeg var lidt skeptisk, da den lige kom på, for den så meget babyblå ud, men da den tørrede, fik den (heldigvis) et strejf af grå over sig.

FØR: img_6228EFTER:img_7307Den hvide væg for pludselig rummet til at se så koldt og tomt ud, selvom jeg inde faktisk var ret glad for den hvide farve. Men den blå farve giver noget varme, som jeg nu kan se rummet manglede, selvom farven ironisk nok hedder frozen;) Malingen er fra Sadolin, købt i Bauhaus.

TIP:

Hvis du har en væg du gerne vil have malet og ikke ved hvilken farve som passer ind i dit hjem, kan jeg klart anbefale app’en Visualizer, hvor du kan vælge mellem mange lækre farver og få dem direkte op på din egen væg gennem app’en. På den måde, kan du se farven på væggen inden du maler. Smart!

3 kommentarer

 • Natasha

  Hej,

  Hvad koster denne farve, og hvor mange L brugte du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Natasha, Jeg kan faktisk ikke huske hvad spanden kostede. Men det er en 2,5 liters spand, og jeg brugte lidt over halvdelen:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  det ser bare mega godt ud. tillykke med den “nye” væg. Det hænger bedre sammen nu , særligt med gulvet. Kh Katrine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havearbejde, Sydfrankrig og lidt stilhed