Nordlux - Lamper til folket

Make-over af terrassen

image

Jeg er lidt stille på bloggen for tide. Det er der en grund til. De sidste par dage har jeg knoklet med at male terrassen, når vejret altså har tilladt det. Jeg har delt vores kæmpe terrasse op i to (da den er KÆMPE), og nu er jeg endelig kommet i mål med den ene del. Den skulle først lige have algefjerner og grundrens, så der var også lige et par dages forarbejde – svært for en utålmodig sjæl som mig. Den anden dag, da jeg tog den sidste etape af den ene halvdel, havde jeg måske også været lidt for naiv og sat min lid til vejrguderne og DMI. Det skal man IKKE gøre! Jeg nåede kun lige at komme ind, så druppede det (arghh). Til trods for at min vejrapp vist solskin og 10% chance for regn!!! Men jeg tror ikke den tog skade, altså terrassen. Det gjorde mit humør dog.

Men trods regn, er blevet SÅ flot og sort i øvrigt. Ligeså snart solen skinner og jeg får flyttet havemøblerne på plads, så lover jeg, I bliver spammet med nye terrassebilleder og I kan godt glæde jer;)

2 kommentarer

 • Hvor ser den hyggelig ud din terrasse, den er jo lidt som en udendørs stue! Det må have været noget af en udfordring at male med det vejr vi har haft. Jeg har selv malet solstole og bord, men det foregik heldigvis i garagen. Håber snart vejret vender, så at du kan få lov at nyde, din nye terrasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak! Jeg håber også vi kommer til at bruge den rigtig meget i år. Sidste år, da vi lavede den, var vejret super godt. Da vi var færdige regnede det næsten resten af sommeren;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordlux - Lamper til folket