Make-over af terrassen

DIY Ophæng til håndklæder eller viskestykker

Jeg har faktisk lavet en del ophæng til håndklæder til badeværelset og derfor vil jeg samle dem i indlægget her. Nogle af dem er ret gamle. Måske I kan huske dem? Ellers får I i hvert fald hukommelsen genopfrisket.

Jeg synes det er sjovt engang i mellem at gå tilbage i arkiverne, for jeg har faktisk glemt en del af det jeg har lavet. Nogle gange får jeg endda sådan en “gud-det-var-da-en-god-ide oplevelse, haha. Da jeg ofte laver om og rykker rundt, så overlever tingene tit ikke herhjemme og derfor glemmer jeg dem også hurtigt.

diy-pa-gaestetoilettet0Kan I huske denne her? Den blev ret populær på min Instagram. Så simpel og alligevel så fin.

I finder indlægget HERimageDenne her DIY kom egentlig bare ud af, at jeg blev lidt træt af grenen fra det første billede;)

Find den i indlægget HER, hvor I i øvrigt også kan se, hvor jeg har købt læderstropperne.

imageDenne towelhanger lavede jeg kort efter vi købte vores hus. Jeg er stadig vild med den. Det er dog længe siden den blev taget ned. Men ideen er stadig god.

I kan finde min DIY guide HER

Rigtig skøn weekend til jer alle:)

2 kommentarer

 • Super fede DYI’s du har lavet. Jeg er vild med det minimalistiske look. Det kunne jeg helt bestemt selv finde på at lave, især den med grenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak, Martin!Den er også rigtig fed og rustik

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-over af terrassen