Sommer favoritter til haven

Udfordringen med tv’et i boligindretningen

Annonce for Philips TV

Indlægget indeholder reklamelinks

For noget tid siden, fik jeg en udfordring. Den går ud på, at jeg skal sætte fokus på, hvor svært det kan være at placere og style et tv og integrere det i boligindretningen. Vi kender det vel næsten alle, det er ikke altid så nemt at få tv’et til at passe ind. Inden jeg bliver halshugget for at vise et tv frem til 30.000 kr., så må jeg lige hurtigt indskyde, at det desværre blot var til låns (SUK) og skal bruges i en indretningssammenhæng, hvor udfordringen er styling og placering. Men det gør det ikke mindre lækkert! I 3 dage fik det lov at bo hos os. Alt for kort tid, når man i forvejen er træt af det gamle og på udkig efter et nyt!img_7671img_7663img_7662 img_7665Tjek lige den smukke genspejling!

Der er en grund til, at I aldrig har set denne her del af vores stue før. Det har simpelthen været for grimt til at vise frem, og jeg har ikke rigtig fået gjort noget ved det. Men nu er det endelig lykkes mig at skabe et hjørne, som jeg selv synes er blevet ret godt og feminint og ikke mindst hyggeligt! Jeg må indrømme at Philips 55” OLED 4K UHD Smart TV 55POS901F med Ambilight teknologi gør sit til at det lige ser lidt mere lækkert ud! I 3 dage var Morten RET tilfreds med mit job som blogger, og det var med stor ærgelse, at vi hængte vores gamle tv tilbage, da det andet var hentet igen. Det kan en masse fancy. Men det jeg synes er mest smart, er den indbyggede android og cromecast funktion, så man har adgang til en masse apps og kan streame fra sin telefon. For at vores eget tv kan det, har vi tilkøbt en masse gejl, som fylder ud over det hele. Så det er ret lækkert at det er indbygget i tv’et.

Det kan være svært at få tv’et til at spille med resten af boligindretning. Vores løsning har været et fint tv møbel. Jeg ved at flere af jer er ret vilde med det. Det er fra IKEA, men kan desværre ikke fås i den grå farve længere, men forhandles i hvid. Et tv møbel kan skabe hygge og stemning ved tv’et og så giver det også afsætningsmuligheder for et par lysestager, en vase eller andet nips, som skaber lidt kvindelig hygge til det maskuline tv. Jeg har fundet et par møbler til jer, som ligger i et overkommeligt prisleje. En anden ide der giver lidt hygge til hjørnet er nogle plakater, et tæppe og evt. en standerlampe. Det er meget få ting, som faktisk giver et rigtig godt resultat.

untitled-1

RAMSÄTRA // ROOMERS // KUBIK 2 RUM // KUBIK 4 RUM

   

8 kommentarer

 • Living on a budget

  Dem kan man ikke se for vasen. Efter vi har sat vores gamle tv op igen, har jeg lavet et lille “hylster” af hvidt papir og foldet rundt om ledningerne, så går de bare i et med væggen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Hvordan har du gemt ledningerne væk ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Tusind tak, Tania. Den er købt i Netto. Men det er lang tid side. Jeg har dog set den der nogle gange siden. Og også i Bilka:) Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania Friis

  Hejsa
  Du bor så fint.er meget inspireret af dit hjem.
  Jeg vil gerne vide hvor gulvlampen ved siden af dit tv er købt?
  😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Den er fra Søstrene Grene:) Fedt med hjul under, det er så dejlig praktisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Tusind tak, Kathrine. Den er fra Søstrene Grene. Jeg tror sagtens du kan finde den endnu:) Jeg har bare puttet den i en anden ramme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  *Hæ Hæ jeg vil ligesom Kathrine gerne vide hvor plakaten er fra 😀
  Desuden kan jeg anbefale Bestä fra Ikea, den har vi brugt…med store hjul under og også væghængt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Super fint tv hjørne. Hvor er plakaten fundet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer favoritter til haven