1000 nye følgere på Instagram på 3 dage!

Rababer/hindbærkage med hvid chokolade og hindbærskum

img_8234
img_8243

Den her kage må I bare prøve!!! Den er himmelsk. Blandingen mellem den syrlige smag fra rabarberne og hindbærerne og sødmen fra den hvide chokolade er fantastisk! Og fordi der er creme fraiche og frugt  i kagen, er den dejlig svampet. Perfekt til aftenskaffen ALLE tidspunkter!

Jeg har brugt opskriften HER. Jeg har dog ændret lidt i den. Og fordi jeg hverken ejer et dl mål ELLER en vægt, afviger min kage nok også en smule fra den i opskriften;) Men det er den altså ikke blevet mindre fantastisk af!

Hvis I har fulgt med I min Instagram Story de sidste par dage, har I nok også fundet ud af, at jeg ALTID bager på slum og fra opskrifter i hovedet:)

Jeg har undladt mandelmel, simpelthen fordi jeg ikke kunne finde det i supermarkedet. I stedet har jeg bare brugt økologisk hvedemel. Så har jeg tilført ca. 100 gr. optøede økologiske hindbær og puttet lidt mere hvid chokolade i;)


Hindbærskum


1/2 liter piskefløde (jeg er altså også tosset med soya piskbar fra Alpro! Jeg er generelt ikke særlig vild med den fede smag af kold fløde)

1 lille håndfuld optøede økologiske hindbær

2 tsk vaniljesukker (ja, det er jeg også ret vild med;))

img_8208


TIP


I stedet for at smøre formen, så put bagepapir i. Så slipper man også for at vaske springformen af og kagen sidder ikke fast nogen steder:)

img_8211

Tryk frugten godt ned i dejen

img_8212


VELBEKOMME!


img_8249img_8216

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1000 nye følgere på Instagram på 3 dage!