DIY Plakater med origamipapir og akvarelfarve

Nye havemøbler på terrassen + DIY bord

Indlægget indeholder reklame for ILVA

img_8189Jeg har sgu en sej kæreste! Tænk sig, at han har bygget denne her terrasse helt selv. Han har blot fået lidt hjælp med konstruktionen af min stedfar. Jeg er simpelthen så stolt! Manden arbejder i en IT virksomhed, og så kan han lige bygge sådan en terrasse uden at have prøvet det før. Jeg er imponeret, hver gang jeg kigger på den! Men det her indlæg skal faktisk ikke handle om terrassen, for jeg har taget jer med et par skridt længere hen til spiseområdet. Sofaområdet med pallesofaen så I HER.

Vi fik det her mega fede bord af min far og hans kone i julegave. Til vores held syntes de, at det var for stort til deres lille terrasse. Bordet er en gammel kabeltromle, som har fået skåret foden til, og så har vi slebet overfladen, da det lige var rustikt nok. Tromlerne kan evt. købes på DBA til meget billige penge. Jeg solgte hurtigt vores gamle havesæt, og så havde vi pludselig intet at sidde på. Ups! Så vi gik på udkig efter nye stole. Jeg ville gerne have at de skulle have et minimalistisk udtryk (det kan jeg jo så godt lide). Og så skulle de ikke ligne traditionelle havemøbler, som vi havde før. Så vi faldt over de her Copenhagen steel fra ILVA. Jeg synes de er mega flotte. Og så elsker jeg, at de ligner stole, som kunne have stået indenfor. Vi fik dog et lille problem, da stolene blev leveret. Benene er nemlig så smalle og mellemrummet i terrassebrædderne så store, at de simpelthen faldt ned i revnerne. Blot et tip, hvis nogen af jer er forelsket i stolene og har store mellemrum i terrassen, så er det altså ikke en hindring. Man kan nemlig købe dupsko til dem. Vi har dem på den ene stol. Genialt! Vi skal selvfølgelig også have på de andre, men vi skulle lige tjekke, om de passede, og det gør de. Vi er så glade for stolene, og de er et perfekt match, både til bordet og resten af terrassen.

img_8184img_8179 img_8178

   

2 kommentarer

  • Living on a budget

    Tusind tak, Sara:) Det er en havepejs👌🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flot med stolene og tromlen. Hvad er det for et “møbel” der står med ryggen til? En ovn eller en reol?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Plakater med origamipapir og akvarelfarve