Så meget gør en farve på væggen!

Så skete det! Jeg fik mine metrofliser!

img_9117 img_9136 img_9138Efter et års plageri gav min kære kæreste simpelthen op. “Så køb dem da”, kom han en dag og sagde! Og nu er de endelig kommet op, og jeg har fået malet en væg mere i køkkenet. I kan se resten af køkkenet og farvekoden i indlægget HER. Jeg synes på ingen måde køkkenet var grimt eller træls før, men farven og fliserne har skabt et mere elegant og stilrent udtryk i køkkenet. Jeg elsker det! Og det gør min kæreste i øvrigt også. Ligesom med alle de andre ideer, som han til at starte med overhovedet ikke er med på;)

Hvad synes I?

Vi har brugt de HER fliser fra Bauhaus.

Jeg ved godt, vi efterhånden har set flisen mange steder. Men når man har en kæreste som min, hvor man skal bruge år på overtalelse, så er det altså ikke nemt at være trendsætter;) img_8932img_9103img_9146

14 kommentarer

 • Drita

  Hej,
  Jeg skal selv igang med at opsætte meteofliser.. Jeg er dog i tvivl om farvevalg til fugen.. Jeg tænker hvid ligesom i har valgt.. Men alle jeg taler med fraråder det fordi det trækker alt skidt til sig og derfor hurtig bliver grimt.. Hvad siger du? Vil gerne høre fra en som rent faktisk har hvid fuge oppe.. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Vi har haft fliserne længe nu og vores er altså helt fine🙈 Tænker lidt det er det samme med en sort terasse som bliver varm. Ingen problemer her😉 Jeg passer da nok lidt på med ikke at smaske for meget i tomatsovsen. Men ellers tænker jeg ikke over det. Jeg synes roligt du kan fuge med hvid. Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Drita

   Tusinde tak for dit svar.. 👍☺️ Jeg skal have min hvide fuge 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Yay👏🏻👏🏻☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freia

  Ihhh hvor er dit smukke ur fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er fra Ellos. Men desværre en udgået model. Øv! God weekend:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hej Louise

  Hvilke materialer har i brugt udover fliserne selvfølgelig. Vil du evt. link til det, hvis i også har købt det i Bauhaus?
  Jeg er selv igang med at lave køkken og skal have sat netop disse fliser op, men vil bare være sikker på, at jeg bruger de rigtig ting!

  Vh Sophia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Sophia, Vi har bare brugt alm. fliselim og så en hvid fuge. Den hvide fuge kan man vist få i forskellige slags grovheder. Men det er lidt en smagssag. Så længe du har fliselim og fuge, så tror jeg ikke, du kan gå helt galt i byne:) Hvis jeg skal være meget specifik, så skal du også bruge en speciel takket spartel til at putte limen på med, en gummispartel til fugen, afstandssnor til fliserne og en svamp til at vaske overskudsfugen af med (jeg er ikke lige inde i fagtermer, så jeg håber du kan finde frem til hvad det er) Hvis du har stikkontakter eller andet, skal du også bruge en fliseskære. Held og lykke med projektet. Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er det blevet flot. Det har givet rummet meget ro. Generelt er jeg virkelig blevet vild med hvad farver på en væg kan gøre. Er selv lige flyttet i hus og har allerede fået malet en flot mørkegrøn væg og elsker den. Dog tror jeg at vi skal have gang i flere farver med tiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak, Camilla. Uhh mørkegrøn. Det er også bare en lækker farve. Vi har efterhånden kun ét rum, som ikke er malet nu og det er kontoret. Men jeg ved ikke, hvor længe det bliver ved med at være sådan:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot resultat. Det ser helt klart meget bedre ud end før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak, Sara. Jeg er også rigtig glad for resultatet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lækkert køkken – de nye fliser er mega lækre! Og godt det ikke var mig der skulle beslutte farven på fugerne!
  Jeg vil høre hvor gulvet i køkkenet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Mette, Tusind tak:) De var her da vi købte huset. Men jeg mener altså, jeg så dem i Bauhaus den anden dag. De er ikke særlig dyre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget gør en farve på væggen!