Så meget gør en farve på væggen!

Så skete det! Jeg fik mine metrofliser!

img_9117 img_9136 img_9138Efter et års plageri gav min kære kæreste simpelthen op. “Så køb dem da”, kom han en dag og sagde! Og nu er de endelig kommet op, og jeg har fået malet en væg mere i køkkenet. I kan se resten af køkkenet og farvekoden i indlægget HER. Jeg synes på ingen måde køkkenet var grimt eller træls før, men farven og fliserne har skabt et mere elegant og stilrent udtryk i køkkenet. Jeg elsker det! Og det gør min kæreste i øvrigt også. Ligesom med alle de andre ideer, som han til at starte med overhovedet ikke er med på;)

Hvad synes I?

Vi har brugt de HER fliser fra Bauhaus.

Jeg ved godt, vi efterhånden har set flisen mange steder. Men når man har en kæreste som min, hvor man skal bruge år på overtalelse, så er det altså ikke nemt at være trendsætter;) img_8932img_9103img_9146

   

6 kommentarer

 • Living on a budget

  Tusind tak, Camilla. Uhh mørkegrøn. Det er også bare en lækker farve. Vi har efterhånden kun ét rum, som ikke er malet nu og det er kontoret. Men jeg ved ikke, hvor længe det bliver ved med at være sådan:) Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er det blevet flot. Det har givet rummet meget ro. Generelt er jeg virkelig blevet vild med hvad farver på en væg kan gøre. Er selv lige flyttet i hus og har allerede fået malet en flot mørkegrøn væg og elsker den. Dog tror jeg at vi skal have gang i flere farver med tiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Hej Mette, Tusind tak:) De var her da vi købte huset. Men jeg mener altså, jeg så dem i Bauhaus den anden dag. De er ikke særlig dyre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Living on a budget

  Tusind tak, Sara. Jeg er også rigtig glad for resultatet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot resultat. Det ser helt klart meget bedre ud end før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lækkert køkken – de nye fliser er mega lækre! Og godt det ikke var mig der skulle beslutte farven på fugerne!
  Jeg vil høre hvor gulvet i køkkenet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget gør en farve på væggen!