Så skete det! Jeg fik mine metrofliser!

Nyheder fra Netto


Reklame for Netto


img_9025Jeg elsker simpelthen alt, hvor man kan få lov til at udskifte og omrokere i tide og i utide. Det mindsker ligesom sandsynligheden for, at jeg bliver træt af det;) Derfor er den her tavle spot on til mig. Tavlen kan købes i Netto fra uge 33, og er del af deres spotvaresortiment. Jeg overvejer også, om vi skal have en ud til værkstedet, for den kan jo seriøst bruges alle steder, til alting. Ligefra små dimsedutter og kreating til værktøj og skruer. Jeg er fan af Nettos spotvarer, det har jeg vist fortalt jer om før;) På Instagram er I også ret vilde med vores lampe, som hænger over stuebordet. Den er fra Netto! Og det ligner vireklig sådan en mega dyr lampe, men den har kun kostet 200 kr. Whats not to like!! Vi får ikke reklamer herhjemme, så jeg er bogstaveligt talt tvunget (på den gode måde selvfølgelig) forbi spotvarerne, når jeg er ude og handle, for ellers går jeg jo glip af et eller andet lækkert. Og det kan vi ikke have – at jeg går glip af noget! Jeg har også en standerlampe, som har fået sin del af opmærksomheden på Instagram. Den er sjovt nok også fra Netto! De kan noget;)

Men det er altså ikke kun i Netto jeg går på skattejagt efter fine sager;) Jeg elsker loppemarkeder. Denne fine lille metalæske købte jeg for 20 kr. for ikke så længe siden. Jeg synes det er sjovt at tænke på, hvad denne lille æske mon har været igennem. Hvad har den været brugt til og hvilke hjem har den været i. Og så passer den rigtig fint, lige der på min nye fine tavle og kan rumme hemmelige skatte.

img_9014Lampen her er også at finde i spotvarersortimentet i uge 33. Sådan en har jeg faktisk ønsket mig lige siden de kom ud til en pris, som jeg i hvert fald ikke gad betale for dem. Der følger både tal og bogstaver med. To af hver. Jeg tror planen er, at den engang skal ind på Maltes værelse. Men indtil videre nyder jeg lige mit “eget navn” i spotlight;)      img_9027img_9022img_9075Der følger kroge og skruer med til tavlen, så det er bare med at slå de kreative evner løs og finde ud af, hvad der skal hænges op på den:)img_9015

14 kommentarer

 • Den papirkurv der er på første billede, er den købt i Netto i sin tid ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Den er købt i Kvickly. Men det er ved at være meget lang tid siden. Flere år tror jeg:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg var også i Netto i sin tid og måtte skuffet gå tilbage da der ikke var de ting med som ellers beskrevet fulgte med. MEN i går faldt jeg over denne serie: http://www.ikea.com/dk/da/search/?query=sk%C3%A5dis
  Fra IKEA. Så nu er opslagstavlen reddet 😀 … Blot et lille tip herfra 🙂 kh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Øv, hvor ærgerligt. Men godt du fandt en løsning☺ Tak for tip👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hvad har det kostet og ave bordpladen? Hvilken træ har du brugt og maling/olie?

  Det er rigtig fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   ej Marlene. Hvis du søger på “skrivebord” her på bloggen, så kommer der et par indlæg frem, der er alle informationerne og min DIY guide:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Så fine spotvarer! Og dejligt med lidt inspiration til brug af dem 😊 Den lille “hylde” er det en du selv har fundet? Eller er den også købt i netto?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Ditte. Det er faktisk bare et låg:) Man kunne også skære en lille træplade:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Louise! Har været i netto og kigge efter tavlen (som kun var der i hvid), men der var ikke kroge til, kun ophænget til væggen. Kan det være en anden tavle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hmm, det lyder mærkeligt, for man skal da bruge krogene for at tavlen giver mening. Har du spurgt i butikken? Det er jo lidt forskelligt hvad de får hjem og hvor meget (det er i hvert fald min oplevelse). Men den fås altså også i sort:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker at følge dig – både her og på Instagram. Du er virkelig inspirerende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak, Emma!! Jeg er rigtig glad for, at du vil følge med:):)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gudrun

  Jeg har også købt tavlen, den er så fin! Men hvor har du de smarte ophæng til postkortene fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er den nemlig. Den er super smart. Jeg er ikke helt sikker på, om du mener krogene eller selve ophænget. Ophænget har jeg selv lavet. Det er bare en snor og to klips. Meget simpelt:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det! Jeg fik mine metrofliser!