Nyheder fra Netto

Min første gang på Formland!

Reklame for Fuhrhome

Det er næsten pinligt. Jeg har været inviteret til Formland de sidste par år, men der har altid været andre ting i kalenderen. Men i år kom jeg endelig afsted. Jeg er så heldig, at Fuhrhome har valgt mig som ambassadør for deres produkter, så jeg var lige forbi deres stand for at sige hej. Det er et ambassadørskab jeg er utrolig glad for, da Fuhrhome ikke kun laver mega lækre og rå produkter, de er også bæredygtige, og mange af tingene er lavet af genbrugsmaterialer. En ting som jeg synes der skal støttes op omkring i vores forbrugersamfund. De flotte tæpper er b.la. lavet af lapper fra jeans, og det smukke tæppe på det nederste billede er lavet af jeansrester. Jeg elsker at lave om og få nye ting ind i min indretning, derfor går jeg også tit på jagt i genbrugsbutikker, så Fuhrhome passer perfekt ind hos mig både i forhold til koncept og stil.

Her er et udpluk af de fine sager på deres stand på Formland. Jeg synes de har et super lækkert udtryk!  img_9293img_9291img_9290

2 kommentarer

 • Tak for tippet om Fuhrhome – og tillykke med ambassadør-titlen! Det er helt klart et brand jeg skal kikke nærmere på, kan jeg se! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Tusind tak:) Det er så lækkert! Jeg kunne se at stilen var ret populær på Formland i år. Der var mange der kørte den rå industrielle stil. Men det var tydeligt, at Fuhrhome har kvalitetsprodukter i forhold til så mange andre. Og så får de altså også en stjerne i min bog for bæredygtighed:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Netto