Kom med udenfor!

Homeish – Interiør LOVE!

Sponsoreret af Homeishimg_9827img_9809 img_9810Pendel med røgfarvet glas

Nogle gange gad jeg godt vi stadig boede i København, og det er især når butikker som Homeish dukker op, at jeg er lidt træt af afstaden. Homeish har også en webshop, men jeg elsker at stå i en fysiske butik og se alt det lækre interiør og møbler, og så har jeg har en ide om at den her butik er ret så flot! I hvert fald hvis den afspejler de fine produkter på shoppen! Homeish har mærker som bl.a. Nordal og Green Factory. Butikken har åben alle ugens 7 dage og ligger i København SV. Jeg må forbi næste gang jeg er i København!

I går modtag jeg to nye ting fra Homeish med posten. En smuk pendel lampe og et stort spejl, som jeg er fuldstændig forgabt i, og så koster det kun 695. Det er da et røverkøb… synes jeg i hvert fald:)img_9840img_9841 img_9845


 Terrarium  //  Vægskab  //  Spejl  //  Væglampe  //  Stol


homeishTIP:

Green factorys terrarium er “selvvandende”. Inde i klokken er der den fugt og klima som er nødvendigt for at planten kan leve, og den skal derfor overhovedet ikke vandes de første 6-8 måneder.  Det er sgu da smart! Jeg kan slå kaktuser ihjel, men den der plante tror jeg nu godt kan klare mosten herhjemme;)

Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

2 kommentarer

 • Hold nu op den lampe er lækker. Jeg må forbi homeish – på nettet.
  Kh Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Ja, er den ikke fin! Og der er også mange andre fristelser;) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med udenfor!