DIY Opbevaring under Daybed

Smuk jul med Søstrene Grene

Hvis I ikke allerede har været i Søstrene Grene, så vil jeg da lige vise lidt fra deres fine julekollektion her. Det er godt nok lidt tidligt, men tiden går så hurtigt, og lige om lidt er det december.

I år skal vi holde jul hjemme. For første gang nogensinde i vores eget hjem, så jeg har i hvert fald udset mig en ting eller to, som skal indgå i vores jul. Jeg er ret vil med juletræstæppet. Det må gerne ligge under vores juletræ. Den lille klokke med bilen er altså også rigtig fin!

I kan se flere fine ting fra kollektionen HER

Skal I også aftsted efter juleting i Søstrene Grene?18_sostrenegrene_christmas20175_sostrenegrene_christmas2017-1 51_sostrenegrene_christmas2017 20_sostrenegrene_christmas201735_sostrenegrene_christmas2017 50_sostrenegrene_christmas2017 7_sostrenegrene_christmas2017 53_sostrenegrene_christmas2017 23_sostrenegrene_christmas2017 31_sostrenegrene_christmas2017Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

2 kommentarer

 • Pia

  De har sådan nogle fine ting i Søstrene Grene. Jeg er vild med køkkenserien i træ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er også bare så fint! Sådan nogle lækre bløde træfarver:) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Opbevaring under Daybed