Hjemmelavet Ferrero Rocher

Cykellampen

img_1151 img_1152CYKELLAMPE

Den her må jeg lige dele med jer!!

Tjek lige denne her mega seje lampe/dekoration jeg faldt over her til aften. Hver fredag sætter jeg mig ellers altid til rette i sofaen for at se Vild med dans, men jeg ender ALTID med at sidde og glo ned i telefonen. Super dårlig vane! Andre som kender det? Men jeg fandt da den her. Er den ikke fin?

I kan se den lige HER

Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Ferrero Rocher