Cykellampen

Det skal være Ret Nemt + Rabat på 20%


Sponsoreret af RetNemt


img_0380img_1171
For knap 2 år siden postede jeg dette billede på min private instagram profil. I september 2014 var vi lige blevet forældre for første gang og havde hverken tiden, lysten eller energien til at tænke på aftensmad. Derfor undersøgte vi hurtigt mulighederne for, hvordan vi kunne finde frem til et rimelig overskuelig aftensmåltid, som både var sundt, varierende og hurtig at lave. Jeg kan ikke engang huske, hvordan vi fandt frem til RetNemt tilbage i 2014, men jeg kan fortælle jer så meget, jeg går ALDRIG tilbage til madplaner, indkøb og kreative tanker om madlavning! Jeg er simpelthen blevet for magelig. En gang om ugen får vi nemlig leveret aftensmaden direkte til døren. Det er en fantastisk følelse at komme hjem efter arbejde, og så er der nogen, som både har taget stilling til, hvad vi skal have at spise, portionsanrettet det, pakket det OG leveret det. Så bliver det sgu da ikke nemmere! Det eneste jeg skal, er at sætte det i køleskabet og lave det. Og retterne tager for det meste ikke mere end 20-40 minutter at lave.

I næsten 3 år har jeg været en stor reklamesølje for RetNemt (selvvalg selvfølgelig). Jeg har talt hvidt og bredt om dem til både venner, naboer og familie. Så jeg blev simpelthen så glad, da de sagde ja til et samarbejde, så jeg også kan give jer muligheden for at prøve det af og ovenikøbet få 20% rabat på de første to leverancer!


Vi er glade for Retnemt fordi:


-Det er RET nemt i en presset hverdag
-De er billigere end de fleste andre
-Altid friste råvarer og mange økologiske!
-ALTID virkelig god og hurtig kundeservice
-Sund og varieret kost


Sådan fungerer det:


Til at starte med vælger man hvor mange måltidskasser man ønsker om ugen, og hvis der er nogle ingredienser, som man ikke ønsker, så kan man også vælge dem fra. Hver uge får man så en mail med retter for næste uges levering, hvor man kan skifte mellem retterne eller antal personer. Så selvom RetNemt har valgt kasser for en til at starte med, ud fra de kriterier man har opstillet, så kan man altid skræddersy fra uge til uge. Man kan også altid sætte på pause eller opsige. Vi har flere gange holdt pause, f.eks. under ferier. Vi plejer at få mellem 3-5 kasser om ugen og vi har altid fået til 2 pers. også selvom Malte nu er 3 år. Det har indtil videre passet fint  for os, og tit er der faktisk også rester til en madpakke, men det kan selvfølgelig variere.


20% rabat på de første to leverancer!!


Få 20 % rabat ved at bruge linket HER!

Hvis I har en presset hverdag og ikke synes det er det fedeste at handle og tænke i aftensmad og kreative opskrifter, så synes jeg helt sikkert I skal prøve det af! Jeg kan kun håber I bliver ligeså glade for dem, som vi er herhjemme. Nu har vi været faste kunder i snart tre år, og vi satser på at være det i mange år endnu:)

OBS tilbuddet gælder nye kunder!
img_0936Sådan her bliver kasserne leveret. Hvis man ikke er hjemme, når de ankommer, kan de stå indtil kl. 21 inden manden kommer i køleskabet.

img_0296 Én kasse, ét måltid til x-antal personer. Og indholdet kan se sådan her ud. Hver kasse kommer med en opskrift, så retten er lige til at gå til – også for børn…Og mænd (!! haha)

img_0321Malte har sat sig til bords og venter på at mor bliver færdig med at tage billeder;) Det er hårdt at være bloggerbarn.

img_0336 img_0330img_0303Forresten…. bonusinfo:

Man kan også få leveret vin til maden. Det har vi selvfølgelig også benyttet os af;)

Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

2 kommentarer

 • Ida

  Ser lækkert ud – hvor meget er økologisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Ida:)

   Der er 3 kasser, hvor 80% af indholdet er økologisk. I de andre kasser er det ca. 2-5 råvarer som er øko:)

   Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cykellampen