Det skal være Ret Nemt + Rabat på 20%

Designfavoritter fra Moodings + vind 3.000 kr


Sponsoreret af Moodings


img_0391img_0393
Så er det vist tid til lidt favoritter fra en af mine yndlings webshops Moodings. Jeg har glædeligt delt flere rabatkoder derfra med jer, og denne gang har I muligheden for at vinde et gavekort på 3.000 kr.!!!! Det eneste I skal gøre er, at tilmelde jer nyhedsbrevet i bunden af indlægget!

Moodings er en webshop som sælger interiør i lækkert skandinavisk design. Der er noget til alle rum, og de har faktisk også smykker og lidt lækkert hudpleje. Jeg er faldet fuldstændig for den her håndcreme fra Meraki. Jeg havde godt nok en lidt dårlig start med en af Merakis ansigtsmasker, som jeg slog helt ud af, men håndcremen og deres facial exfoliate er helt fantastiske. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber det!

Mit nyeste fund fra Mooding er denne her smukke lampe! Efter det er blevet mørkt udenfor, har jeg fundet ud af, at vi slet ikke har nok lamper i hytten til mit lettere depressive vinterhumør. Og jeg tror, der skal en del flere til for at gøre op med humøret;)

En af de største grunde til, at jeg handler en del hos Moodings er deres kundeservice og selvfølgelig deres lækre ting (!!). Men jeg synes det er trygt at handle hos dem. Man får altid god “betjening”, og der er desuden billede på dem man skriver med, hvis man har et spørgsmål. Det synes jeg egentlig er rart. Så bliver dialogen lidt mere personlig og troværdig.

Opal bordlampe
img_0383img_0389img_0398img_0397

Her er lidt af mine andre favoritter fra shoppen:

Væghængt vitrineskab // Barstol // Tekande // Keramik // Tæppe // Keramik skåle // Skærebræt // Kinfolk

untitled-1

Det fine sorte vintrineskab har jeg lige købt til min mor i fødselsdagsgave. Jeg er meget spændt på at se det, når jeg får det hjem. Der er lige et par ugers levering, men jeg er sikker på, at min mor bliver rigtig glad for det.


VIND 3.000 Kr. til Moodings


Det eneste I skal gøre for at være med i konkurrencen om de 3.000 kr. til Moodings er, at tilmelde jer deres nyhedsbrev lige her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal være Ret Nemt + Rabat på 20%