Designfavoritter fra Moodings + vind 3.000 kr

Flødekarameller med lakrids på 10 minutter!

img_0472img_0473Nu skal det hele jo ikke gå op i lækkerier og snacks, men jeg bliver simpelthen nød til at dele denne supernemme opskrift på flødekarameller med jer! Massen skal bare smækkes i mikroovnen og bum, så er der karameller. Vildt nemt og de er MEGA lækre!

Indgredienser:

-1 dl fløde
-2 spsk glukose
-1/2 dl mørk sirup
-1/2 dl rørsukker
-1 spsk lakridspulver

Evt. lidt flagesalt

Drys:
Flormelis

Bland alle indgredienser sammen i en stor glasskål (egnet til mikroovnen). Giv det 5 minutter i mikroovnen ved 700 W, rør rundt og giv 2 minutter mere. Hæld massen i en form beklædt med bagepapir og stil i køleskabet. Når massen er helt afkølet kan den skæres ud i karameller og vendes/drysses med flormelis.

Opbevar dem i køleskabet!

Find opskriften på hjemmelavet Ferrero Rocher HER!

VELBEKOMME!

I kan finde den originale opskrift HER
img_0470
Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

8 kommentarer

 • Mia

  Jeg har prøvet at lave 2 portioner, men massen stivner ikke selvom det har stået i køleskab i 2 dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Jeg tror der kan være sket to ting. Enten er der for meget fløde i ellers har det ikke fået længe nok i mikroovnen. Jeg har prøvet en enkelt gang, hvor det ikke stivnede og der var kommet for meget fløde i. Det skal ligesom være lidt tykt allerede når du hælder det i formen, ellers stivner det aldrig. Når massen er som den skal være vil den næsten stivne i køleskabet med det samme:) kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er det sådan nogle som sidder fast i tænderne? Mere så jeg ved hvor mange jeg skal lave ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det synes jeg ikke rigtig de gør, nej:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor længe kan de holde sig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Da det er ren sukker, kan de nok holde sig rimelig længe. Men jeg kan desværre ikke sætte dage på for dig. Herhjemme var de spist i løbet af 4 dage;) Men sæt dem i køleskabet, så kan de da nok godt holde sig en 3 ugers tid eller mere måske:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hvad gør man, når man ikke har mikroovn og er nødt til at lave det i en gryde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Godt spørgsmål, Susanne. Man skulle jo synes, at det kunne lade sig gøre ved at massen kogte i gryden i 7 minutter. Men det er svært, det der med Watt og temperatur fra mikroovn til kogeplade. Men du kan jo prøve dig frem med kogetid og hold godt øje med massen. Et bedre råd kan jeg vist ikke give dig, desværre. Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designfavoritter fra Moodings + vind 3.000 kr