Naturjul på budget

Brændte Baileys mandler

img_0575Okay, nu er det vist på tide vi prøver dem her igen. Jeg har faktisk slet ikke lavet dem, siden jeg postede indlægget sidste år, og de er bestemt ikke blevet dårligere siden. Siden det første indlæg har jeg fået rigtig mange kommentarer på mandlerne. I kan læse dem alle i indlægget HER. Det er så dejligt, at I bruger tid på at skrive herinde. Tak for det! Mange af jer har haft problemer med at mandlerne brænder på. Så jeg har rette lidt i denne opskrift. Da der ikke står watt på vores ældgamle mikroovn, kan jeg desværre ikke hjælpe med, hvad den skal stå på ved max styrke.

Det skal du bruge:

200 gr. mandler

4 spsk. sukker

1/2 tsk kanel

1/2 tsk kakaopulver

2-4 spsk. Baileys

Bland det hele sammen i en skål og giv det på max styrke i mikroovenen i 2. min. Rør rundt og giv dem 1-2 minutter mere. Tjek dem evt. inden du giver de sidste 30 sekunder. Fordel dem på bagepapir og vendt til de er helt afkølede.img_0579 img_0587Den orginale opskrift har jeg fundet hos Cana Buttenschøn HER


Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

2 kommentarer

  • Living on a budget

    Hej Lone, de må kunne laves i en gryde. Men jeg har desværre ikke prøvet, så jeg kan ikke rigtig vejlede dig med minutter osv. Håber du finder en løsning, så du kan prøve dem. Kh Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Hedegaard Hansen

    Kan de laves på andre måder end mikroovn for det bruger jeg ikke !!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturjul på budget