Lidt om braste juletraditioner og stuehygge

Lækre Bountykugler

img_0604Hvis I ikke har prøvet dem her endnu, kan jeg VARMT anbefale dem. De er mega gode og perfekte som en del af julekonfekten. Opskriften er fra Annemette Voss’s konfektbog “Konfekt”. Og jeg kan godt røbe, at det ikke bliver det sidste jeg laver fra den bog!;)

Det skal du bruge:

1 polynesisk vaniljestang

2 tsk flormelis

250 g kokosmel

1 dåse kondenseret mælk (397 g)

Overtræk:

250 g mælkechokolade

Giver ca. 30 stk

Fremgangsmåde:

Mas kornene fra vaniljestangen med flormelis og bland så alle indgredienserne samme. Stil massen i køleskabet natten over. Tril ca. 30 kugler og dyp dem i smeltet chokolade. Drys med kokosmel eller en spsk guldstøv.

Velbekomme:)


Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

8 kommentarer

 • Karin

  Har nogen prøvet at bruge vaniljesukker i stedet for stang ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det har jeg faktisk ikke. Men det tror jeg da godt man kan:) Det var i hvert fald hvad jeg ville have brugt, hvis jeg ikke havde en stang. Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Molbech

  Hvad er forskellen på kondenseret mælk og almindelig mælk? Kan man ikke bruge den almindelige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Hej Lotte. Kondenseret mælk er indkogt sødmælk og sukker. Så jeg tror, du skal have fat på kondenseret mælk for at det lykkes. Men måske man kan lave sit eget. Jeg ved det desværre ikke. Men en dåse kan købes forholdsvis billig i Rema 🙂 Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  De ser virkelig gode ud. Ved du hvor længe de kan holde? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Jeg har haft mine til at stå i køleskabet i 14 dage, det kan de i hvert fald sagtens, jeg tror også de kan holde meget længere. Det er jo ren sukker😉🍫

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yum, jeg er bare en sucker for kokos, tror også de er gode til glógg.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   De er garanteret rigtig gode til gløgg😍 kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om braste juletraditioner og stuehygge