DIY Pynt dit juletræ med perler

DIY Lav dit eget brunkagejuletræ

img_0794 img_0797Hvis I fulgte med på min Instastory i går, kunne I se, at jeg gik i køkkenet for at lave brunkager. I dag tog det så en smule overhånd. Især da jeg fik Morten til at drysse flormelis ud over mit nylavede brunkagejuletræ i mens jeg filmede det! Det kan I i øvrigt også se på min Instastory i dag. Men det er da hyggeligt med sådan en bagedag, og hele huset dufter stadig af brunkager.

Jeg har brugt DENNE opskrift til mine brunkager.

Juletræet er bygget op af brunkager stukket ud som stjerner. Jeg har brugt 3 forskellige forme og stjernen i toppen er en 4. form. Til sidst er de klistret sammen med glasur og pyntet med sølvkugler, glasur og flormelis.

Her til formiddag har vi været en tur i hundeskoven og eftermiddagen skal bruges i køkkenet på forberedelser til Confit de Carnad (den bedste måde at lave and på, hvis I spørger mig), som vi skal have juleaften. Nok med et kort afbræk af en tur på Mac D med en tømmermændsramt Morten;)

Jeg håber I nyder det skønne vejr ligeså meget som os. Glædelig 3. søndag i advent:)

Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Pynt dit juletræ med perler