Nye plakater med 25% rabat

Giveaway fra Ditur.dk + rabatkode på 15%

Reklame for DitUr.dk

Det er egentlig ret sjældent at jeg får lov til at forkæle en læser herinde på bloggen. Men det har jeg altså fået lov til i samarbejde med DitUr. DitUr.dk forhandler en masse flotte dameure, og så har de faktisk også sådan nogle urbokse, hvor urene ligger godt beskyttet. Jeg ved ikke med jer, men jeg har en del ure efterhånden, og de ligger bare i en krukke – alle sammen samlet. Og det har selvfølgelig resulteret i at remmen og glasset på de fleste er blever ridset. Nu er det nok heller ikke de dyreste ure jeg har, men alligevel. Så jeg vil mene, at sådan en boks er ret smart. Jeg var egentlig ret imponeret første gang jeg var inde på shoppen – og overrasket, fordi der er så mange ure til budgetpriser. Jeg synes tit ure kan koste både 1.500 og 2.000 kr. (Og langt mere!!), derfor var jeg faktisk positivt overrasket over, at mange af urerne lå i prislejet på omkring 500-900 kr. Og flere var endda billigere!img_1202Jeg har selv længe været ret glad for mærket Daniel Wellington. Jeg synes de laver nogle flotte og tidsløse ure i en meget klassisk stil, og jeg har været vildt glad for det ur jeg har defra. Men et brand der er helt nyt for mig er Olivia Burton. Da jeg så deres ure var jeg helt solgt. Er de ikke flotte?? Og det her er kun et lille udvalg!ditur De fleste af urerne har sådan et fint blomstermotiv inde bag glasset. Jeg synes simpelthen det er så smukt. Og I kan være så heldige at vinde et!! Det eneste I skal gøre, er, at gå ind og vælge hvilket Olivia Burton ur I allerhelst kunne tænke jer lige HER, og skrive navnet på uret i kommentarfeltet sammen med jeres e-mail adresse, så jeg kan få fat i den heldige vinder;)

Vinderen bliver trukket på søndag d. 11. februar.

KONKURRENCEN ER SLUT!

Den heldige vinder blev:

ANNE R

som er kontaktet!

STORT TILLYKKE:)


Rabatkode til DitUR.dk


Hvis I slet ikke kan vente, har jeg også fået lov at dele en rabatkode med jer, som giver 15% på jeres køb hos DitUr.

Koden er “Budget15

Koden udløber d. 6. april 2018img_1199


Følg mig på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

   

75 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nye plakater med 25% rabat