Tirsdagskagen

Ny farve i køkkenet

Indlægget indholder reklame-links, som er markeret med *

img_1953

Så fik jeg da lige malet køkkenet for 6. gang. Det er da heller ikke så galt på 2 1/2 år, er det;)

Er det ikke bare en lækkert farve? Jeg er helt tosset med den. Det er den første varme farve jeg nogensinde har malet med, og jeg synes virkelig den er flot. Men skal jeg være helt ærlig, så er jeg nok mest til kolde farve som grøn og blå. Så det er nok derfor jeg allerde har malet mit køkken* igen (haha). Den “røde” har dog fået lov til at blive på den ene endevæg ved spisepladsen. Malingen er fra Dyrup og har koden S 3020-Y70 R. Jeg købte en ekstra dækkende maling i glans 5. Den var godt nok lidt halvdyr. Men jeg har til gengæld også kun malet rummet en gang i stedet for 2 gange.

img_1955

Læs med da jeg malede køkkenet lyseblåt

Og så har køkkenet også været mørkeblåt, det kan I se her

img_1960

img_1964

img_2111
Minimalistisk plakat fra Justspotted HER

img_2133

img_2134


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

1 kommentar

  • Noget af et sats med farven, men den passer så godt ind, og står rigtig lækkert til de hvide fliser på væggen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagskagen