Ny farve i køkkenet

Min nye billedvæg i køkkenet!

Reklame for Justspotted

Nu når jeg har været så modig at male væggen i køkkenet i en farve, som er en smule græseoverskridende for en sort/hvid type som jeg. Så tænkte jeg, at den heller ikke skulle have for lidt med en billedvæg dertil;) Nogen af plakaterne havde jeg i forvejen. Men jeg har gjort mit bedste for at finde links til alle plakaterne, hvis I skulle blive forelsket i en eller flere af dem;) En enkelt har jeg fundet en erstatning for.

Hvad synes I?? Kan I lide min nye væg?


Faces (One line // Scribbles // Trapped // Shadow // Fossil White //
Bird on top // Christel Multi // Birch Sand


img_2175snapseedimg_2183


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny farve i køkkenet