Perfekte billeder på Instagram - redigering på telefonen!

Er du en handywoman?

img_2165
Reklame for Engelbert Strauss

Her er jeg i gang med at skære en skylampe til Maltes værelse. Jeg elsker simpelthen den stiksav. I kan se hvordan man laver skylampen lige HER.

Jeg kommer fra en rigtig gør-det-selv familie. I vores familie kan alt lade sig gøre, spørgsmålet er bare hvordan. Det har jeg helt sikkert taget med mig. Derfor er det også lidt sjovt, at jeg først købte min første værktøjskasse i tyverne. Og fik min første boremaskine som 25-årig. Som jeg faktisk tvang min veninde til at bruge første gang, fordi jeg ikke selv turde. Men sidenhen har jeg aldrig tænkt over, hvis jeg skulle save med en stiksav, bore et hul med boremaskinen eller lave mit eget skrivebord. Jeg finder bare ud af, hvad jeg skal bruge, og så går jeg i gang. For jeg kan jo alt (?!) og ellers har jeg en kæreste som overtager haha;) Derfor tænker jeg nok heller ikke altid lige over, at ikke alle mine læsere har det samme i værktøjskassen, som jeg har. Hvis I overhovedet ejer en værktøjskasse???

Jeg ved ikke, om jeg vil betegne mig selv som en “handywoman”. Jeg er ikke bange for at springe ud i noget, jeg aldrig har prøvet før, og jeg er heller ikke bange for at tage fat. Men min kæreste synes måske ikke altid at mine projekter er så veludførte (hah!). Det har måske noget at gøre med, at jeg gerne vil i mål med tingene. Så det går lidt stærkt nogen gange.

Jeg har heller aldrig rigtig forstået dem som venter 2 år med at hænge et billede op, fordi de ikke lige har fundet den rigtige plads og ikke vil lave unødvendige huller i væggen. Jeg laver 1000 huller i væggen. Men så spartler jeg dem da bare over og maler dem… Men sådan er vi jo heldigvis så forskellige. Måske der er lidt handywoman over mig alligevel.

Men uanset hvad, så kræver flere af mine projekter nok, at man i hvert fald har en værktøjskasse eller noget af værktøjet som typisk er i sådan en. Det behøver jo ikke være dyrt. Faktisk har jeg tidlige skrevet om Engelbert Strauss, hvor man f.eks. kan købe billige pensler og hæftemaskiner, som jeg personligt ikke kunne undvære med de utallige daybeds jeg har ombetrukket. Og så maler jeg jo også en del, hvis I ikke har fundet ud af det endnu. I kan forresten se min nye farve i køkkenet lige HER. Men typisk så køber jeg altså ret billigt værktøj. Jeg er da sikker på at der er nogle projekter der kræver dyre redskaber. Men min stiksav har f.eks. kun kostet knap 140 kr. i Jem og Fix og den har virket upåklageligt til mine projekter.

img_2164

Her er jeg i gang med at lave det, som faktisk blev mit mest populære DIY her på bloggen. Nemlig min sengegavl. Virkelig et fint projekt. Måske er det et lille påskeprojekt? Find guiden HER

Tip: Pladerne kan skæres til i de fleste større byggemarkeder. Så er man da fri for at have en sav i værktøjskassesamlingen;)

Jeg håber i hvert fald, I har modet til at lave nogen af  projektet, hvor der også indgår lidt mere værktøj:)


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte billeder på Instagram - redigering på telefonen!